• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

WRC: Rally Evolved PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

WRC: Rally Evolved PlayStation 2 konsolille. 

Pelikielenä mm. suomi.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


WRC: Rally Evolved (tunnetaan myös nimellä World Rally Championship 5: Rally Evolved tai lyhyesti WRC 5) on rallin MM-sarjan videopeli. Sarjan muiden osien tapaan pelin kehitti Evolution Studios. Se sisältää vuoden 2005 MM-sarjan kaikki autot ja alueiden satelliittikuvien perusteella tehdyt radat.

Rally Evolved sisältää dramaattisia muutoksia edellisiin osiin nähden. Huomattavimpia näistä ovat ns. ”yllättävät tilanteet”, joita pelaaja kohtaa ajaessaan pikataipaleita. Nämä voivat olla esimerkiksi kallioilta vyöriviä kivenlohkareita, eläimiä juoksemassa tien yli tai jopa tulviva joki. Kuitenkin joistain tilanteista voi olla jopa pelaajalle hyötyä, kuten tekoälyn ohjaama kuljettajan tekninen vika, jolloin tämä joutuu ohitetuksi (tällaiset tilanteet ovat kuitenkin harvinaisia oikeassa WRC:ssä). Kartanlukija (suomalaisessa versiossa Jarmo Lehtinen) pitää pelaajaa ajan tasalla radalla tapahtuneista tilanteista, kuten keskeyttäneistä kilpailijoista, joiden autot ovat tien sivussa moottorivian takia tai sitten perusajovirheen takia metsässä. Tällöin myös ratavirkailija varoittaa pelaajaa vaarasta.

WRC: Rally Evolved sisältää uutena autosarjana ”Historialliset autot”, jotka ovat korkeatehoisia B-ryhmän autoja, esim. Peugeot 205 T16, Audi Sport quattro S1 ja Lancia Delta S4.