• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS

Kuvaus

WRC 4: The Official Game of the FIA World Rally Championship PlayStation 2 konsolille.


Tervetuloa planeetan hurjimman urheilulajin pariin.

Valitse kuski ja hänen luotettava kartanlukijansa ja kiidä maailman vaarallisimmilla sorataipaleilla, jäisillä reiteillä ja vuoristoteillä huippuunsa viritetyllä ja turboahdetulla autolla. Vaarallista? Ehdottomasti. Jännittävää? Varmasti. Hauskaa? Kyllä!

Ainoa virallinen rallipeli saavuttaa neljännen osansa – ja paranee kerta kerralta. WRC 4 tuo huippujännittävän moottoriurheilulajin kaikki piirteet PS2:lle mukanaan jokainen ominaisuus, joka virallisessa pelissä on oltavakin. Kaikki tallit, autot, kuskit, rallit ja toiminta ovat mukana pelissä, jossa maailman parhaat kuskit kilpailevat WRC:n mestaruudesta.

Vanhat suosikit ovat saaneet rinnalleen jännittäviä uusia pelitiloja, joten sekä WRC:n faneille että lajiin vasta tutustuville on tarjolla mahtavia pelihetkiä. WRC 4 tarjoaa jännitystä ja riemua Pro Driver Challengessa (aja WRC-kuskin uran tärkeitä kilpailuja), Super Specialissa (kaksikaistaiset yksi yhtä vastaan -kisat), Point to Pointissa ja Sprint-erikoiskokeissa.

Valitsit minkä tahansa, tarjolla on virallinen valikoima huippuluokan autoja, kuten Subaru Impreza WRC ja uusi Peugeot 307 WRC. Mukana on mös autoja Super 1600 -luokasta ja N4-ryhmästä.

Ajat näillä autoilla hengenvaarallista vauhtia kaikilla WRC:n erikoiskokeilla ympäri maailman. Ratoja riittää maalauksellisista maisemista aina tappavan vaarallisiin asti. Kuuntele kartanlukijan nuotteja tarkoin, tai muuten voittokulkusi kunniaan pysähtyy tuhoisaan törmäykseen.

WRC 4:n extreme-ralli testaa kykysi äärimmilleen. Onko sinusta kisaamaan rallin mestaruudesta?

Täysin suomenkielinen valikoita ja kartturin nuotteja möten. Nuotteja lukee mm. Jarmo Lehtinen, joka on Subarua ohjastavan Mikko Hirvosen kartturi.

  • Uuden sukupolven konsolien ainoa virallinen rallipeli
  • Kaikki viralliset kuskit, tallit ja autot sekä haastavat rallit ja erikoiskokeet ympäri maailman
  • Uusia autoja Super 1600 -luokasta ja N4-ryhmästä
  • Häikäisevän realistinen grafiikka tuo WRC:n kauneuden ja vaarat omalle PS2:llesi