• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS

Wii Sports Wii

24,95 €
−12 %
21,95 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Wii Sports Nintendo Wii konsolille. Pohjoismaiden sleeve julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Wii Sports on kokoelma urheilupelejä, joka julkaistiin Wii-pelikonsolin kaupanpäällisenä vuonna 2006. Pelaamisessa käytetään Wiin innovatiivista Wii Remote -ohjainta, ja pelimuotoja ovat baseball, nyrkkeily, tennis, keilailu ja golf.

Baseball (1-2 pelaajaa)

Baseballissa voit sekä lyödä että heittää palloa käyttämällä Wii-ohjainta. Kun on sinun vuorosi lyödä, sinun tulee ajoittaa lyöntisi oikein, sillä muuten pallo lentää nopeasti ohitsesi. Mitä nopeammin heilautat ohjainta, sitä enemmän voimaa saat lyöntiin ja saatat tehdä samalla home-runin ja ansaita joukkueellesi lisäpisteitä. Voit heittää palloa tekemällä heittoliikkeen. Tee erilaisia heittoja pitämällä A- tai B-painiketta pohjassa heiton aikana.

Nyrkkeily (1-2 pelaajaa)

Nyrkkeilyssä käytetään Wii-ohjaimen lisäksi Nunchuk-ohjainta, jotka toimivat nyrkkeilyhanskoinasi. Kun lyöt oikealla kädellä, myös Mii-nyrkkeilijäsi tekee samoin. Suojaudu vastustajan iskuilta pitämällä molempia ohjaimia kasvojesi edessä ja väistele iskuja väistelemällä sivuille tai eteen- ja taaksepäin!

Tennis (1-4 pelaajaa)

Pelaa tennistä olohuoneessa ja TV-ruudulla yhtä aikaa! Heilauta Wii-ohjainta lyödäksesi palloa kuin olisit oikeasti tenniskentällä pelaamassa. Pelihahmot juoksevat automaattisesti aina pallon perässä. Jos pelaat vähintään toista ihmistä vastaan, näyttö jaetaan kahteen osaan, jolloin molemmat pelaajat voivat nähdä lähellä kameraa olevan hahmonsa.

Keilailu (1-4 pelaajaa)

Keilailu Wii:lla toimii lähes kuin olisit oikealla keilaradalla. Kaada mahdollisimman monta keilaa kymmenen vuoron aikana heittämällä palloa Wii-ohjainta heilauttamalla. Ennen heittoa voit määrittää pelihahmon sijainnin ja heittosuunnan. Voit myös heittää kierteellä kallistamalla rannettasi juuri ennen kuin vapautat B-painikkeen pohjasta ja annat pallon pyöriä kohti keiloja.

Golf (1-4 pelaajaa)

Heilauta Wii-ohjainta kuin golfmailaa ja lyö pallo viheriölle. Ennen lyöntiä voit harjoitella niin paljon kuin haluat ja verrata etäisyyksiä ruudulla näkyvän mittarin avulla. Valitse lyönnin suunta ja haluamasi golfmaila Wii-ohjaimen ristiohjainta käyttämällä. Muista tarkistaa tuulen suunta ennen lyöntiä.