• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Watch Dogs PlayStation 3 konsolille. Pohjoismaiden Essentials julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Kaupunki on aseesi.

Käytämme elektronisia laitteita tiedonhakuun, yhteydenpitoon ja työskentelyyn. Samalla jätämme myös digitaalisen jäljen - jäljen, jota vihollisemme voivat seurata ja hyödyntää. Verkossa toimivat myös kaupunkien infrastruktuuria hallitsevat laitteet. Kaupunki elää ja sykkii monimutkaisten käyttöjärjestelmien kautta.

Watch Dogs -pelissä järjestelmää kutsutaan nimellä Central Operating System (ctOS). Tämä hallitsee miltei koko kaupungin teknologiaa ja sisältää avaintietoja kaupungin asukkaista.

Olet Aiden Pearce, lahjakas hakkeri ja entinen roisto. Rikollinen tausta johti lopulta väkivaltaiseen perhetragediaan. Olet perhettäsi vahingoittaneiden ihmisten kannoilla. Voit hakkeroida ja manipuloida kaikkea tietoa ja kaikkia laitteita, joka löytyy kaupungin verkostosta. Saat pääsyn kaikkialla läsnä oleviin valvontakameroihin, lataa henkilökohtaisia tietoja, ohjaa liikennevaloja ja julkista liikennettä.

Watch Dogs sijoittuu täysin simuloituun elävään kaupunkiin. Sinulla on älypuhelimen kautta täysi hallinta kaupungin infrastruktuurista. Vangitse vihollinen keskelle ketjukolaria manipuloimalla liikennevaloja. Pysäytä juna ja pakene viranomaisia sen kyydissä. Käytä koko kaupungin laitteita aseinasi.

Chicagon keskustassa väkivallan aino vastaus on väkivalta. Vie kamppailu keskelle katuja. Kaada vihollinen pampun voimakkailla iskuilla tai hoida vihollinen pois päiviltä laajilla ammuntataisteluilla. Saat käyttöösi yli 30 perinteistä asetta.

Aja halki kaupungin. Käytössäsi on yli 65 eri ajoneuvoa, jokaisella mahtava fysiikka ja käsittely.

Disrupt-ominaisuuden avulla voit vaikuttaa tarinaan, kaupunkiin ja asukkaisiin. Jokainen asia heijastuu seuraavaan kohteeseen.

Käytä kaupungin rakennuksia hyväksesi. Aja suoraan rakennuksen läpi tai valvo tapahtumien kulkua katoilta käsin.