• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

The Sims 2: Lemmikkielämää PS2


Kuvaus

The Sims 2: Lemmikkielämää PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.

Peli ei tarvitse The Sims 2 pääpeliä toimiakseen.

Tunnetaan englanniksi nimellä The Sims 2: Pets.


Lemmikit ovat saapuneet sulostuttamaan Simsien virtuaaliympäristöä ja heidän arkipäiväänsä.

The Sims 2 Lemmikkielämää -lisäosassa pelaajat voivat hankkia lemmikkejä Sims-hahmoilleen ja ulkoiluttaa niitä naapurustossa. Kouluta lemmikkisi sisäsiistiksi, opeta sille temppuja, osta leluja, herkkuja ja tarvikkeita!
Lisäämällä lyllertävän labradorinnoutajan tai oikuttelevan kissan Sims -perheeseen voivat pelaajat saada aikaan monta karvat nostattavaa ja kananlihalle saavaa sattumaa. Mukana Kauppakeskus, jossa tapaat muita Simsejä ja niiden lemmikit. Lisähubaa koko perheelle löytyy lemmikkikaupasta, josta voi ostaa papukaijan, kilpikonnan, iguanan tai kalan puhumattakaan kaikista leluista ja muista tärkeistä tarvikkeista.

Uusia yhteisöjä, makeita kauppoja, puistoja, trendikahviloita, lemmikkikylpy ja leikkilinna. Lemmikkien avulla Simsit tutustuvat helposti naapuriinsa. Simsit voivat palkata lemmikilleen valmentajan joka kouluttaa sitä ja osallistua paikalliseen Lemmikkinäyttelyyn. Create-a-Pet -ominaisuudella voit luoda oman lemmikin ja jopa vaihtaa tarvittaessa sen persoonallisuuden, jollei se miellytä...