• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

The Simpsons Videopeli PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

The Simpsons Videopeli PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.

Pelikieli mm. suomi.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


The Simpsons videopeli sisältää riemastuttavan, rönsyilevän ja mieltäravisuttelevan tarinan, suoraan Emmy-palkintoja kahmineiden käsikirjoittajien kynistä.

Tv-sarjan ja elokuvan näyttelijäkaarti lainaa äänensä tutuille hahmoille, lisäten peliin runsaasti aitouden ja realismin tuntua.

Homer, Marge, Bart ja Lisa käyttävät jännittäviä uusia voimiaan pelastaakseen maailman kasvavalta kaaokselta. Pelaajat auttavat Simpsoneita kulkemalla läpi niin koko Springfieldin kuin laajoja alueita sen ulkopuolellakin, kukistamalla hämmästyttävän konnakavalkadin ja taistelemalla tiensä lukuisten suosittujen pelien parodiaversioiden läpi.

Oikeat Simpsonit: Kukapa haluaisi kuulla Comic Book Guyn äänenä jonkin oikean sarjismyyjän lässytystä? Tämän vuoksi pelin tuttuihin rooleihin pestattiin ne ainoat oikeat ääninäyttelijät niin tv-sarjasta kuin elokuvastakin, jotta hahmot kuulostavat prikulleen siltä kuin pitääkin.

Pelaa suosikkihahmoinasi: Pelaa kaikkia suositun dysfunktionaalisen tv-perheen jäseniä ja yritä pelastaa heidät videopelien kiirastulelta. Aito asia: Samoin kun haluat pelin kuulostavan tv-sarjalta, haluat varmasti sen mös näyttävän tv-sarjalta. Kiitos kekseliäiden 3D- ja 2D-teknologiaan vihkiytyneiden älypäiden, näin todella tapahtuu! Heitä sekaan valtava määrä Simpsons-sarjan hahmoja sekä hämmästyttävä määrä interaktiivista sisältöä.

Käsissäsi on Simpsons-kokemus vailla vertaa. Simpsonien kohdistaessa tavaramerkiksi muodostuneen pilkanteon videopelibisnekseen, mikään ei ole pyhää! Sekoitetaan mukaan populaarikulttuuria ja nykytapahtumien parodiaa, ja tarjolla on aimo annos klassista Simpsons-huumoria! Etenkään pelimaailmaa ei jätetä parodioimatta.

Simpsonit rikkovat kahleensa! Simpsonien perheelle on mönnetty erityisiä videopelikykyjä! Lisan Saksofonipörähdyksestä Homerin Mahtiröyhtäykseen, nämä erityisvoimat antavat Simpsoneille pienen mahdollisuuden pistää videopelipahiksille kampoihin.