• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Super Mario Galaxy Wii


Kuvaus

Super Mario Galaxy Nintendo Wii konsolille.


Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri hyppy Mariolle, joka seikkailee nyt ulkoavaruudessa Wiille julkaistavassa Super Mario Galaxy -pelissä.

Mario on kaikkien aikojen tunnetuin videopelihahmo ja Mario-pelejä on myyty tähän mennessä uskomattomat yli 185 miljoonaa kappaletta. Nyt Mario on pääosassa kaikkien aikojen odotetuimmassa, painovoimaa uhmaavassa 3D-seikkailupelissä, joka on mahdollista kokea vain Wiillä. Pelaaja siirtyy avaruuden eri kolkkiin tutkiessaan useita eri linnunratoja ja planeettoja Marion uusimmassa ja erittäin upeassa seikkailussa. Luvassa on täysin uusi, koko tasoloikkapeligenren mullistava pelikokemus ja uusi ohjaustapa Wiin innovatiivisilla ohjaimilla.

Marion arkkivihollinen Bowser on jälleen kerran kaapannut prinsessa Peachin ja hänet on heitetty maailmankaikkeuden keskipisteeseen. Pelaajan tehtävänä on lähteä seikkailuun Mariona ja varmistaa prinsessan turvallinen paluu! Pelaaja herää planeetalta, joka tunnetaan “porttina tähtitaivaaseen”, mutta pelaaja ei ole yksin, vaan hän kohtaa Rosalinan, joka pyytää apua Mariolta ja lähettää tähtiapurin hänen mukaansa. Mario oppii apurin avulla mm. erityisen pyörähdysliikkeen, jonka avulla hän voi tutkia planeettoja seikkailunsa aikana.

Käyttämällä Wii-ohjainta ja Wii-apuohjainta sekä vanhat että uudet Mario-fanit voivat nauttia haastavasta ja kekseliäästä Super Mario Galaxy -pelistä. Marion liikkeitä ohjataan Wii-apuohjaimen ohjainsauvalla ja painamalla Wii-ohjaimen A-painiketta Mario hyppää. Pelaaja voi tutkia pelin ympäristöjä tarkemmin heilauttamalla ja ravistamalla Wii-ohjainta kevyesti. Osoittamalla Wii-ohjaimella kohti televisiota ruudulle ilmestyy sininen tähti, jonka avulla pelaaja voi kerätä Star Bits -tähtipalasia. Nämä tähtipalaset ovat erittäin hyödyllisiä Mariolle, sillä pelaaja voi pysäyttää niillä kohtaamansa viholliset sekä avata salatasoja syöttämällä niitä erityiselle Luma-tähdelle!

Wii-ohjainta ravistamalla pelaaja voi käyttää Marion uutta pyörähdysliikettä, jolla pelaaja voi tutkia planeettoja, pysäyttää vihollisia ja lisätä hypyn korkeutta. Yksittäisten, tupla- sekä kolmoishyppyjen lisäksi Mario voi tehdä painovoimaa uhmaavia akrobaattisia hyppyjä edetäkseen pelissä. Mario voi myös singahtaa planeetalta toiselle erityisten Launch Stars -laukaisutähtien avulla ja rotkojen ylittäminen onnistuu Pull Stars -vetotähtien avulla.

Peli sisältää useita monipuolisia ja jännittäviä maailmoja tutkittavaksi ja pelaajan tehtävänä on tasoja selvittämällä kerätä tähtiä ja näin edetä pelissä. Jokainen maailma on varustettu erilaisilla esteillä ja haasteilla, jotka pelaajan täytyy selvittää. Pelin aikana pelaaja seikkailee avaruudessa, tuliplaneetoilla, jääplaneetoilla sekä aiemmista Mario-peleistä tutuissa ympäristöissä.

Painovoiman lisäksi pelaaja voi hyödyntää erilaisia esineitä ja täysin uusia pukuja, jotka antavat Mariolle uusia erikoisvoimia. Erikoisvoimien avulla Mario pääsee pelin toiselle tasolle! Kun pelaaja löytää raidallisen sienen, Mario muuttuu mehiläis-Marioksi, jolloin hän voi lentää hetken aikaa ja päästä uusiin paikkoihin. Löytäessään valkoisen sienen Mario muuttuu Boo Marioksi, jolloin hän voi leijua ylöspäin aina kun A-painiketta painetaan ja muuttua näkymättömäksi, kun Wii-ohjainta ravistetaan.

Super Mario Galaxya on hauska pelata yksin, mutta vielä hauskempaa sitä on pelata ystävän tai perheenjäsenen kanssa! Erityisessä Co-Star Mode -pelitilassa toinen pelaaja voi ojentaa auttavan kätensä käyttämällä toista Wii-ohjainta. Toista ruudulla näkyvää osoitinta ohjaava pelaaja voi kerätä tärkeitä Star Bits -tähtipalasia, pysäyttää vihollisia ja tehdä yhteistyötä ykköspelaajan kanssa ja aktivoida erittäin korkealle ulottuvan hypyn Mariolla!

  • Ravista, kallista ja osoita ohjaimella! Mario hyödyntää Wii-ohjainten ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tee uusia liikkeitä ravistamalla Wii-ohjainta ja käytä esineitä osoittamalla niitä.
  • Mario uudisti koko 3D-tasoloikkagenren Super Mario 64:lla ja tämä peli osoittaa jälleen, että Mario on kuningas!
  • Kaikkien aikojen tunnetuin Nintendo-sankari siirtyy seuraavalle tasolle seikkaillessaan avaruudessa!
  • Lähde Marion mukaan ja uhmaa painovoimaa tutkiessasi outoja planeettoja ympäri galaksia.