• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Super Mario 3D World Wii U

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Super Mario 3D World Nintendo Wii U konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Ensimmäinen nelinpelattava 3D Super Mario -peli. Mario on palannut parempana kuin koskaan!

Täysin uusi kolmiulotteinen, täynnä uusia ominaisuuksia sisältävä Super Mario -peli, joka on saanut vaikutteita Nintendo 3DS:n Super Mario 3D Land -pelistä. Kaikille Mario-faneille!

Nintendo on luonut nelinpelattavan Mario-pelin, joka sijoittuu 3D-maailmaan. Pelin on kehittänyt sama tiimi, joka on luonut Super Mario 3D Land -pelin Nintendo 3DS:lle ja Super Mario Galaxy -pelit Wiille.

Neljä pelaajaa voi pelata Mariolla, Luigilla, Prinsessa Peachilla ja Toadilla. Jokaisella hahmolla on omat erityispiirteensä ja pelaajat voivat pelata yhdessä tiiminä tai kisata toisiaan vastaan. Uusi kissapuku muuttaa hahmot ihastuttaviksi kissoiksi, jotka voivat raapia vihollisia ja jopa kivuta lipputangon huipulle tasojen lopussa. Läpinäkyvät warp-putket tuovat pelaamiseen uusia pulmanratkontaominaisuuksia.

Super Mario 3D World tarjoaa useita uusia pelitapoja. Peli sisältää monia erilaisia keräilyesineitä ja pukuja: poimimalla Super Bell -kellon voit muuttaa Marion ihastuttavaksi Kissa-Marioksi ja raapia ja loikkia kohti kentän lopussa häämöttävää lipputankoa. Double Cherry -kirsikka monistaa hahmosi, jolloin voit ohjata kahta, kolmea, neljää tai jopa viittä hahmoa kerrallaan.

Löydä vihreitä tähtiä uusista kenttätyypeistä kuten pulmia sisältävistä kapteeni Toadin seikkailukentistä, tai kiirehdi koskia pitkin ratsastamalla Plessiellä, uudella ystävällisellä apurilla, joka rakastaa uintia! Yli 80 kenttää täynnä yllätyksiä ja runsaasti hauskoja ominaisuuksia löydettävänä - tätä ja paljon muuta on luvassa Super Mario 3D World -pelissä!