• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Super Mario 3D All-Stars Switch

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Super Mario 3D All-Stars Nintendo Switch konsolille.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Kolme peliä tähdenkirkkaassa kokoelmassa!

Koe kolme Marion suurinta 3D-seikkailua Super Mario 3D All-Stars -pelissä Nintendo Switchillä! Tämä erikoispaketti sisältää Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy -pelit. Kaikki nämä pelit on optimoitu Nintendo Switchille päivitetyillä HD-grafiikoilla, Joy-Con -ohjattavuudella, sekä musiikkisoittimella, joka sisältää kaikkien kolmen pelin eeppiset musiikit!

Päivitetyillä HD-grafiikoilla ja parannetulla kuvan tarkkuudella voit uppoutua täysin Marion seikkailuihin!

Mukana on kolme ääniraitaa, jotka sisältävät yli 170 nostalgista kappaletta. Nauti sydämesi kyllyydestä laajasta valikoimasta musiikkia jokaisesta pelistä missä ja milloin tahansa!

Super Mario 64

Koe Marion upea 3D-debyytti Super Mario 64:ssä. Ajattoman ohjausjärjestelmän ansiosta, jota on käytetty kaikissa 3D Mario-peleissä, saat taatusti loistavan pelikokemuksen. Tee seinähyppy, voltti taaksepäin ja tutki monia maalauksia Prinsessa Peachin linnassa kerätäksesi Voimatähtiä ja pysäyttääksesi Bowserin!

Super Mario Sunshine

Aika lähteä rannalle! Mario matkustaa kauniille Isle Delfinolle trooppiselle lomalle ystäviensä kanssa, mutta löytää sen sijaan itsensä yhdessä luotettavan F.L.U.D.D.:in kanssa tehtävänään paljastaa varjoisa juoni ja kaiken takana oleva nukkemestari. Hänen äskettäin löytämänsä ystävänsä ansiosta Mario voi myös matkustaa läpi maailmojen useilla ainutlaatuisilla tavoilla sen uskomattoman vesipumpun ansiosta!

Super Mario Galaxy

Mario lennähtää intergalaktiseen seikkailuun auttaakseen Rosalinaa ja pelastakseen Prinsessa Peachin Bowserin tähtitieteelliseltä hyökkäykseltä. Uhmaa painovoimaa ja hypi planeettojen yli vaihtoehtoisilla liikeohjaimilla tai ojenna Joy-Con -ohjain ystävällesi saadaksesi lisäapua Co-Star Modessa!