• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Sly 2: Konnakopla PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Sly 2: Konnakopla PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu, pelikielenä mm. suomi.

Tunnetaan englanniksi nimellä Sly 2: Band of Thieves.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Puhumme suomea! Sly Raccoon 2: Konnakopla on täysin suomenkielinen.

Söpö kleptomaani palaa hödyntämään rötöstelytaitojaan, jotka hän oppi edellisessä hittipelissään, Sly Raccoonissa. Sly kapuaa rännejä pitkin, hiipii katoilla ja livahtaa vartijoiden ohi saaliin luokse kuin piirretty Sam Fisher. Tällä kertaa hän jäljittää vanhan vihollisensa Clockwerkin osia, jotka on anastettu epäilemättä pahaenteistä tarkoitusta varten.

Sly kohtaa Band of Thievesissä elämänsä suurimman haasteen. Tutkiminen ja vapaamuotoiset ympäristöt ovat nyt tärkeä osa peliä. Se antaa pelaajalle vieläkin enemmän mahdollisuuksia käyttää varastelutaitoja, joista osa on tuttuja ja osa uusia, kuten taskuvarkaus. Etsi rahakätköjä ja jallita vartijat ja väkivaltaiset roistot, jotka asuttavat monia ympäristöjä, joissa Sly seikkailunsa aikana liikkuu.

Älä kuitenkaan unohda tärkeintä tehtävääsi, eli Clockwerkin osien nappaamista tarkoin vartioiduista paikoista. Pelin muiden osien tavoin mös Sly 2:n keikat ovat huomattavasti entistä laajempia. Itse asiassa ne ovat niin laajoja, ettei Sly selviydy niistä yksinään. Apua tarvitaan.

Onneksi Slyn kaverit – Bentley the Tortoise ja Murray the Hippo – palaavat, ja tällä kertaa heitä voi mös ohjata. Jokaisella Raccoon Pack -joukkion jäsenellä on oma rikollinen erikoisalansa. Sly on luonnollisesti huomaamaton murtovaras, kun taas Bentley on joukon äänekäs räjähde-ekspertti. Murray on nyt voimakas tappelija “The Murray”, joka on pukeutunut ainutlaatuiseen painiasuun ja puhuu itsestään kolmannessa persoonassa.

Vaihtele kolmen hahmon välillä ja käytä heidän yksilöllisiä taitojaan, jotta monimutkaiset keikat sujuisivat ongelmitta. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Clockwerkin jäännökset ovat pian hallussasi.

  • Hittipeli Sly Raccoonin jatko-osa
  • Piirrosgrafiikalla toteutettua hauskaa hiiviskelytoimintaa
  • Valtavia, vapaasti tutkittavia ympäristöjä, jotka laajenevat, kun suoritat tehtävän tavoitteita
  • Läpäise haastavia tehtäviä tai tutki ympäristöä ja kerää siinä sivussa lisää rahaa
  • Matkusta ympäri maailmaa ja vieraile Pariisin, Prahan, Intian ja Kanadan erämaan kaltaisissa paikoissa