• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Ratchet & Clank 2: Going Commando PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Ratchet & Clank 2: Going Commando PlayStation 2 konsolille. Pohjoismaiden Platinum julkaisu.

Tunnetaan myös nimellä Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty (kansipaperissa ja ohjekirjassa hieman kulumaa)

Aluekoodi: PAL


Ratchet & Clank 2: Going Commando on Ratchet & Clank -pelisarjan toinen osa, joka julkaistiin vuonna 2003. Ratchet & Clank 2: Going Commando sisältää ensimmäisestä Ratchet & Clankista tutut ohjaimet. Tässä pelissä tulee kuitenkin uusiakin liikkeitä, kuten sivuttainjuoksu, jolla Ratchet voi väistää muun muassa vihollisten ampumia luoteja tai niiden heittämiä esineitä.

Peli sisältää uusia aseita joihin lukeutuu muun muassa ”Lancer”-sarjatuliase ja ”Gravity Bomb” -painovoimapommiase. Uusia avusteita ovat muun muassa ”Dynamo”, ”Tractor Beam” sekä ”Electrolyzer”. Peli sisältää myös vanhan tutun ”OmniWrench 8000” -jakoavaimen, jota voi käyttää lähietäisyydellä olevien vihollisten kukistamiseen. P

elissä ei ole edeltäjästä tuttuja Hoverboard-ilmalautakisoja, mutta sen sijaan uusia juttuja ovat Hoverbike-leijupyöräkisat, joista voi voittaa joitakin avusteita tai jopa rahana käytettäviä pultteja, sekä areenataistelut, joissa pelaaja voi pelata erilaisia haasteita. Peli sisältää myös edeltäjästä tutut Space Combat -avaruustaistelut, joissa täytyy ampua tietty määrä vihollisia tai muita juttuja ennen kuin tietty haaste on päästy läpi. Pelaaja voi edeltäjän tapaan pelata myös robottisankari Clankilla!