• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

No Man's Sky PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

No Man's Sky PlayStation 4 konsolille.

Peli tukee VR-laseja ja ohjaimia.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Uppoudu valtavaan scifi-seikkailuun, jossa voit tutkia lähes ääretöntä, satunnaisesti generoitavaa universumia.

Lähde matkaan Euclid-galaksin reunamilta ja luo oma tähtienvälinen seikkailusi valtavassa universumissa, joka kuhisee elämää, vaaroja sekä lukemattomia salaisuuksia.

No Man's Sky on kunnianhimoinen ja vaikuttava scifiseikkailu, jossa kokonaiset galaksit heräävät eloon. Matkusta loputtomien ja toinen toistaan monimuotoisempien – ja vaarallisempien – galaksien läpi samalla, kun etsit mitä harvinaisimpia materiaaleja, käyt kauppaa avaruusolioiden kanssa, asutat planeettoja ja yrität lopulta selvittää koko mysteerisen universumin arvoituksen.

Selviytymisesi on omissa käsissäsi. Kokoa kokonaisia laivastoja dreadnought-luokan avaruusaluksista ja kiidä universumin läpi, rakenna valtavia tukikohtia planeettojen pinnalle, maaperään tai merien syvyyksiin, osta ja päivitä aseitasi ja tähtialuksiasi sekä taistele laittomia avaruuspiraatteja, avaruuden otuksia tai salaperäisiä vartiolaivueita vastaan.

Tässä universumissa mikään ei estä sinua – miljoonat planeetat odottavat jo löytäjäänsä!


Tärkeimmät ominaisuudet

Seikkaile ilman rajoja

Matkusta jalan, tähtialuksella, avaruushävittäjällä tai mitä mielikuvituksellisimmilla kulkupeleillä – tässä universumissa mikään ei estä sinua. Liidä korkeuksissa, kaivaudu syvälle maaperään ja tutki laajoja luolastoja tai muinaisia raunioita.

Johda jättimäistä sotalaivastoa

Hanki oma tähtienvälinen lentotukialus, jota voit parannella ja laajentaa. Tukialuksessasi on tilaa monenlaisille tähtialuksille, ja sen ohjaamosta voit johtaa joukkojasi. Palkkaa sota-aluksia suojelemaan sinua avaruuden syövereissä ja kerää tueksesi kokonainen laivasto.

Ole yhtä universumin kanssa

Anna kosmoksen kaukaisen kutsun viedä sinut hurjiin seikkailuihin, joiden avulla voit ratkaista universumin suurimpia mysteerejä. Jäljitä salaperäinen Atlas, löydä galaksin keskipiste, auta eksynyttä vaeltajaa tai pestaudu lajisi ensimmäisen oppiin.

Asetu aloillesi

Rakenna tukikohtia salaperäisille planeetoille missä tahansa universumin kolkassa. Louhi paikallisia luonnonvaroja, viljele harvinaisia kasveja ja rakenna laskeutumisalustoja, kauppapaikkoja, maastossa mönkiviä kulkupelejä, kilparatoja sekä uusien aseiden ja teknologian kehitykseen erikoistuneita laitoksia.

Rakenna mainetta

Eri puolilla universumia voit tavata ja auttaa monenlaisia otuksia sekä käydä niiden kanssa kauppaa. Eri galaksien asukkaiden suhtautuminen sinuun riippuu tavastasi koluta universumia sekä siitä, ketä päätät auttaa. Vahvistamalla mainettasi avaat uusia polkuja.

Käy kauppaa, valmista itse ja parantele

Rakenna ja paranna välineistöäsi: ostamalla piirustuksia voit lisätä uusia moduuleja ja ominaisuuksia tähtialuksiin, avaruuspukuun, kulkupeleihin ja yleistyökaluun. Mitä kehittyneempää teknologiaa käytät, sitä vaarallisempia seutuja voit tutkia ja hyödyntää.


Tutki universumia PlayStation VR:n virtuaalitodellisuudessa.

Hello Gamesin Beyond-päivitys tuo No Man's Sky -peliin koko liudan paljon toivottuja ominaisuuksia, kuten täyden tuen PlayStation VR:lle, joka kattaa pelin alusta loppuun.

No Man's Sky Beyond tuo uuden, syvemmän ulottuvuuden Hello Gamesin lähes äärettömään scifi-universumiin PS:n virtuaalitodellisuuden avulla.

Hyppää tähtialuksesi puikkoihin ja hallitse ohjaussauvalla aluksen nopeutta, korkeutta ja suuntaa. Tarkkaile alapuolellasi olevaa koskematonta, tutkimatonta maastoa korkeuksistasi ja valitse laskeutumispaikka.

Kun olet laskeutunut, nappaa repustasi uskollinen yleistyökalusi. Voit vaihdella sen monien toimintojen välillä vain yhdellä hipaisulla – ja muokata maiseman haluamaksesi vapaalla kädellä.