• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

New Super Mario Bros. U Wii U

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

New Super Mario Bros. U Nintendo Wii U konsolille.

Kotelo ja ohjekirja ruotsiksi/tanskaksi, pelikieli englanti.


Sisältö: Pelilevy, kotelo (ruotsi/tanska), kartta/pikaopas (ruotsi/tanska)

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Koe uusia pelitapoja jakamalla Mario-hauskuuden muiden pelaajien kanssa.

New Super Mario Bros. U on sivuttainvierivä tasoloikkapeli, jossa seikkaillaan Marion, Luigin, Toadin ja ensi kertaa myös Mii-hahmojen kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus astua Sienivaltakuntaan ja tutkia uusia maailmoja, käyttää uusia erikoiskykyjä ja kokea uusia pelitapoja.

Lennä tasojen läpi ja tartu seiniin kiinni, kun Mario muuttuu lento-orava Marioksi, tai leijaile kevyesti ilmassa pienen Yoshin avulla.

Wii U GamePad -ohjain mahdollistaa uuden tavan pelata moninpelejä. Toinen pelaaja voi hypätä mukaan peliin käyttämällä uutta Boost-pelitilaa ja luoda tasanteita auttaakseen muita pelaajia selviytymään hankalien tasojen läpi ja löytämään piilotettuja esineitä.

Boost-pelitila helpottaa pelaajia myös ensimmäistä kertaa läpäisemään tasoja ennätysajassa. Käytä Wii U GamePad -ohjainta muokataksesi esineitä ja löydä uusia, nopeampia reittejä tasojen läpi.

Pelaa isommalla tai pienemmällä ruudulla. Siirrä pelikuva televisiosta Wii U GamePad -ohjaimeen milloin tahansa ja jatka pelaamista samaan aikaan, kun muut katsovat televisiota.