• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Need For Speed: Most Wanted PS2


Kuvaus

Need For Speed: Most Wanted PlayStation 2 konsolille.


Pakene poliiseja, voita kaverisi ja älytä kilpailijoitasi – ole Most Wanted.

Tee nopeita päätöksiä armottomat poliisit kintereilläsi. Käytä avoimen maailman ominaisuuksia eduksesi löytääksesi piilopaikkoja ja hyppyreitä – ansaitse uusia ajoneuvoja, jotka pitävät sinut yhden askelen verran edellä. Ystäväsi ovat kokemuksesi keskipisteenä aitoon Criterion Games -tyyliin. Avoin maailma, jossa ei ole mitään valikoita ja lobbyjä, mahdollistaa kavereiden nopean haastamisen – voit todistaa ajotaitosi monissa saumattomasti jatkuvissa moninpelitapahtumissa. Kilpailijasi tekevät kaikkensa estääkseen noususi huipulle. Tässä maailmassa vain yksi voi olla Most Wanted.

  • Avoimen maailman toimintaa – Karista poliisit – omalla tavallasi. Käytä hyppyreitä ja oikopolkuja, piiloudu tai jätätä poliisit hyödyntämällä autosi uniikkeja vahvuuksia. Vapaus on kaikkea. Aja minne tahansa ystäviesi kanssa, löydä piilotettuja pelitoimintoja tai hyödynnä kaupunkitietouttasi voittaaksesi heidät jatkuvasti päivittyvissä haasteissa.
  • Jatkuva moninpelaus – Valitse auto, yhytä ystäväsi ja hyppää mukaan alati jatkuvaan moninpeliin täynnä tiiviitä, kilpailuhenkisiä tapahtumia. Aularuutujen puuttuminen tarkoittaa, että toiminta ei koskaan lopu. Nappaa huippupisteet, nouse kisataulukossa ja ansaitse loputtomasti palkintoja ja päivityksiä. Pidä kilpailuasetelma aktiivisena tapahtumasta toiseen jatkuvien kisojen, taistelujen ja avoimen maailman myötä.
  • Piekse ystäväsi – Autolog 2 nostaa intensiivisyyden uudelle tasolle personoitujen kisasuositusten ja tiedotusten myötä, jotka kertovat tärkeimmät pisteesi, nopeusennätyksesi ja aikasi ystävillesi. Ansaitse Need for Speed pisteitä koko ajan kaikilla järjestelmillä yrittäessäsi voittaa ystäväsi.
  • Kisaa ilman sääntöjä – Vain nopein selviää kun Need for Speed Most Wanted hyödyntää Burnoutista tuttua autenttisista “oikean auton” tuntumaa intensiivisen nopeuden ja aggressiivisuuden toistamiseksi. Kaasuta, jarruta, liiraile ja taistele tiesi ohi poliisien ja vastustajien käyttämällä ajotaitojasi ja runsaasti nitroa.