• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS

Metro Exodus Xbox One

11,95 €
−17 %
9,95 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Metro Exodus Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Metro Exodus on 4A Games -studion eeppinen ja tarinavetoinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Tappavat taistelut ja hiiviskely yhdistyvät tutkimiseen ja selviytymiskauhuun pelimaailmassa, joka tempaa mukaansa ennennäkemättömällä tavalla.

Tutki Venäjän erämaita laajoissa epälineaarisissa kentissä ja seuraa jännittävää tarinaa, joka kattaa kokonaisen vuoden keväästä kaikkein synkimpään ydintalveen saakka.

Dmitri Gluhovskin romaanien inspiroima Metro Exodus jatkaa Artyomin tarinaa tähän asti suurimmassa Metro-seikkailussa.

Lähde uskomattomalle matkalle: nouse huippuunsa viritellyn Aurora-höyryveturin kyytiin ja liity pienen selviytyjäjoukon seuraan etsimään uutta elämää idästä.

Koe selviytymistaisto hiekkalaatikkomaailmassa – mukaansa tempaava tarina sitoo klassisen Metro-pelimekaniikan valtaviin, epälineaarisiin kenttiin.

Kaunis ja vaarallinen maailma – tutki ydintuhon jälkeisiä Venäjän erämaita, joiden dynaaminen sää ja mykistävän kauniit vuorokaudenaikojen vaihtelut tekevät maailman todelliseksi.

Tappavaa taistelua ja hiiviskelyä – valmistaudu kohtaamaan ihmis- ja mutanttiviholliset keräämällä materiaaleja maastosta ja virittelemällä aseitasi.

Tovereidesi kohtalo on sinun päätöstesi varassa – kaikki eivät selviä matkasta; tekemäsi päätökset vaikuttavat ratkaisevasti kiehtovaan tarinaan, joten uudet pelikerrat tarjoavat aivan uudenlaisia ratkaisuja.

Äärimmäisen tunnelmallinen ja kiehtova – lepattava kynttilän liekki pimeydessä, raastava huohotus kaasunaamarisi jäätyessä, yötuulten mukanaan kantama mutanttien ulvonta – Metro tempaa mukaansa ja nostattaa kylmiä väreitä tehokkaasti.