• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Medal of Honor: Rising Sun PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Medal of Honor: Rising Sun PlayStation 2 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Kerää kamppeesi ja lähde rintamalle – Tyynen meren taistelut ja Japanilaiset odottavat!

Olet Merijalkaväen korpraali Joseph Griffin ja sinun tehtäväsi on johtaa Toisen maailmansodan ratkaisevia missioita. Yritä selvitä hengissä Pearl Harborin hökkäyksestä ja aja Japanin sotaväkeä pois Tyyneltä Valtamereltä. Tapahtumat sijoittuvat vuosina 1941-1944 käytyihin taisteluihin. Esim. Pearl Harborin hökkäys, Kwai-sillan tuhoaminen, keskiön raidi Guadalcanalissa ja lopullinen välien selvittely Colonel Shiman kanssa. Tehtäviin kuuluu mös veljensä pelastaminen japanilaiselta sotavankileiriltä Filippiineillä.

Pelaaja voi mös lähteä sotimaan yhteistuumin yhteispelimoodissa kaverin kanssa. 10 yksin/kaksinpelitasoa ja 5 laajaa tehtävää. Tehtävät perustuvat todellisiin tapahtumiin. 10 moninpelitasoa neljälle, esim. Deathmatch ja Tiimi-moodit. Realistiset ympäristöt ja säätehosteet. Yli 20 autenttista Toisen Maailmansodan asetta. Tarinan edetessä pelaajan kunniakas sotapalvelus palkitaan palkinnoin ja mitalein.

EA:n ja Congressional Medal of Honor Societyn yhteistö jatkuu, jotta Medal of Honor: Rising Sun tavoittaisi sen idealismin ja kunniallisuuden ihanteet, mitä USA:n kongressin möntämä urhollisuusmitali heidän mielestään edustaa. Kapteeni Dale Dye on myös jälleen toiminut pelin teknisenä neuvonantajana.