• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

Max Payne 2: The Fall of Max Payne PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Max Payne 2: The Fall of Max Payne PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Max Payne 2 – The Fall of Max Payne on ainutlaatuisen kaunis ja mukaansatempaava toimintapeli karismaattisen Max Paynen kengissä!

Vuonna 2001 ilmestynyt Max Payne oli legenda jo syntyessään. Kolmannen persoonan kuvakulmasta ohjattavat toimintapelit saivat uuden mittapuun, jonka määritti kotimaisen Remedy-pelitiimin luoma Max Payne. Nyt tämä paljon ylistetty ja suurta suosiota nauttinut peli on saanut vihdoinkin jatkoa uudistaen jälleen kerran oman pelityyppinsä!

Max Payne 2 sijoittuu vuosia alkuperäisen Max Payne -pelin tapahtumien jälkeiseen aikaan. Karaistunut ja miehistynyt kyttä ei ole kuitenkaan vapautunut dramatiikan kahleista. Synkeämielinen ja film noir -henkinen tarina vie pelaajaan mukanaan syvälle Max Paynen ja Mona Saxin väliseen rakkaustarinaan, joka kietoo toisiinsa väkivaltaa, toimintaa ja lähes käsinkosketeltavaa tunnelmaa ja jännitystä.

Teknisesti Max Payne 2: The Fall of Max Payne on edeltäjäänsä sykähdyttävämpi ja huomattavasti näyttävämpi, suorastaan oman aikakautensa merkkipaalu. Pelattavuutta, äänimaailmaa ja tekoälyä on hiottu entisestään ja pelimaailmasta on loihdittu entistä upeampi ja todenmukaisempi. Niin fysiikkamoottori kuin pelin upea bullet time -toimintakin yhdistyvät toisiinsa väkivaltaisen ja synkän pelimaailman luotibaletiksi tuoden pelaajien käsille yhden kaikkien aikojen upeimmista toimintapeleistä!

Max Payne 2 on ehdottomasti jokaisen toimintapelien ystävän pakko-ostos!