• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures PS2

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

LEGO Indiana Jones: The Original Adventure PlayStation 2 konsolille. Platinum julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty (kotelon päädyssä pieni repeämä)

Aluekoodi: PAL


Ruoskia, kuoppia ja kiviä - Indiana Jones palaa seikkailussa, joka on koottu pala palalta.

Hattupäinen sankari on palannut ja näyttää nyt kykynsä LEGO-muodossa. Alkuperäisiin elokuvaseikkailuihin sijoittuva LEGO Indiana Jones on ainutlaatuinen komediatulkinta elokuvista Kadonneen aarteen metsästäjät, Indiana Jones ja tuomion temppeli sekä Indiana Jones ja viimeinen ristiretki.

Pelissä ohjataan Indyä älynystyröiden ja uskalluksen avulla läpi jännittävien ympäristöjen Etelä-Amerikan viidakoista Intian vuorenhuipuille saakka. Mukana on elokuvista tuttuja kohtauksia, kuten kivenjärkälettä karkuun juokseminen - tosin tällä kertaa kuuluisan arkeologin on juostava pakoon jättiläismäistä vierivää patsaanmöhkälettä. Myös Indianan käärmekammolla on pelissä iso rooli: sankari on toimintakyvytön, kunnes luikerteleva uhka on poistettu.

Kaikeksi onneksi Indyn ei kuitenkaan tarvitse kohdata vaaroja yksinään. Pelissä on mukana yli 60 hahmoa elokuvien mytologiasta, mukaan lukien isä-Jones, Mola Ram, Short Round ja Willie Scott - ja kaikkien hahmojen kehonosista voi kasata ikioman luomuksensa.

  • Kiipeile, ui ja harpo halki Indiana Jones -universumin ja käytä Indyn kuuluisaa ruoskaa hyökkäykseen, aseista riisumiseen, kuilujen ylittämiseen ja vuorovaikutukseen
  • Pelaa kaverin kanssa yhteistyötilassa - päihitä vihollisia ja etsi maailman suurimpia aarteita
  • Käytä hahmokohtaisia erikoiskykyjä, kuten Satipon kaivutaitoja, Marcus Brodyn sateenvarjoliukua ja Marion Ravenwoodin apinan ohjausta