• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS

LEGO Indiana Jones & Kung Fu Panda Xbox 360

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

LEGO Indiana Jones: The Original Adventure ja Kung Fu Panda Xbox 360 konsolille. Bundle julkaisu sisältää molemmat pelit erillisillä levyillä.

LEGO Indiana Jones toimii myös Xbox One/Series X konsolilla.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Ruoskia, kuoppia ja kiviä - Indiana Jones palaa seikkailussa, joka on koottu pala palalta.

Hattupäinen sankari on palannut ja näyttää nyt kykynsä LEGO-muodossa. Alkuperäisiin elokuvaseikkailuihin sijoittuva LEGO Indiana Jones on ainutlaatuinen komediatulkinta elokuvista Kadonneen aarteen metsästäjät, Indiana Jones ja tuomion temppeli sekä Indiana Jones ja viimeinen ristiretki.

Pelissä ohjataan Indyä älynystyröiden ja uskalluksen avulla läpi jännittävien ympäristöjen Etelä-Amerikan viidakoista Intian vuorenhuipuille saakka. Mukana on elokuvista tuttuja kohtauksia, kuten kivenjärkälettä karkuun juokseminen - tosin tällä kertaa kuuluisan arkeologin on juostava pakoon jättiläismäistä vierivää patsaanmöhkälettä. Myös Indianan käärmekammolla on pelissä iso rooli: sankari on toimintakyvytön, kunnes luikerteleva uhka on poistettu.

Kaikeksi onneksi Indyn ei kuitenkaan tarvitse kohdata vaaroja yksinään. Pelissä on mukana yli 60 hahmoa elokuvien mytologiasta, mukaan lukien isä-Jones, Mola Ram, Short Round ja Willie Scott - ja kaikkien hahmojen kehonosista voi kasata ikioman luomuksensa.

  • Kiipeile, ui ja harpo halki Indiana Jones -universumin ja käytä Indyn kuuluisaa ruoskaa hyökkäykseen, aseista riisumiseen, kuilujen ylittämiseen ja vuorovaikutukseen
  • Pelaa kaverin kanssa yhteistyötilassa - päihitä vihollisia ja etsi maailman suurimpia aarteita
  • Käytä hahmokohtaisia erikoiskykyjä, kuten Satipon kaivutaitoja, Marcus Brodyn sateenvarjoliukua ja Marion Ravenwoodin apinan ohjausta


Lähde vauhdikkaaseen seikkailuun ja ohjaa Po-pandaa, joka aikoo päästä lohikäärmesoturiksi ja voittaa pahimman vihollisensa Tai Lungin. DreamWorksin elokuvaan pohjautuvassa pelissä sankarin on kuitenkin ensiksi opittava taitoja mestariltaan Shifulta ja viideltä legendaariselta taistelijalta - Apinalta, Tiikeriltä, Kyyltä, Rukoilijasirkalta ja Kurjelta.

Pelissä on 13 tasoa, joista osa perustuu elokuvaan ja osa on aivan uusia. Pelaaja pääsee ohjaamaan Pon lisäksi Shifua ja viittä kuuluisaa soturia, joilla kaikilla on omat erikoistaitonsa.

Moninpelitilassa pelaajat voivat otella keskenään monenlaisilla areenoilla käyttämällä lempihahmojaan tai pelata pelin läpi tiimityöllä.

  • Elä uudelleen elokuvan klassiset hetket ja nauti yhteistyössä DreamWorksin kanssa luodusta eksklusiivisesta sisällöstä
  • Ohjaa kaikkia suosikkihahmojasi, joilla on omat liikkeensä ja kykynsä
  • Vauhdikasta menoa koko perheelle