• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Harry Potter and the Chamber of Secrets PS1

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Harry Potter and the Chamber of Secrets PlayStation 1 konsolille. Pelkkä pelilevy.

Englanninkielinen julkaisu.

Tunnetaan Suomessa nimellä Harry Potter ja salaisuuksien kammio.


Sisältö: Pelilevy

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Älä myöhästy Hogwartsin taikurikoulun toisesta lukuvuodesta!

Peli perustuu J.K. Rowlingin toiseen kirjaan. Pääset jälleen kohtaamaan maagisia voimia, uusia haasteita ja salaisuuksia. Huolimatta Dobby-kotitontun varoituksesta, että katastrofi on edessä jos Harry palaa Hogwartsiin, hän aloittaa toisella luokalla ja huomaa pian olevansa mukana juonessa luokkatovereita vastaan! Kuka on syyllinen ilkeään juoneen? Yhdessä Hermionen, Ronin, Hagridin ja Hedwigin kanssa opettelet uusia loitsuja, joiden avulla heillä on mahdollisuus päästä pälkähästä.

Pelaaja ohjaa Harrya ja tutkii Tylypahkan linnaa ja sen tiluksia. Pelin aikana pelaaja kohtaa tapahtumia, jotka liittyvät kirjasarjan toiseen julkaisuun.

Näiden tapahtumien välillä pelaaja käy eri tunneilla, joilla opetellaan esimerkiksi luudalla lentämistä ja uusia loitsuja olentojen kukistamiseen. Jokaiseen uuteen loitsuun liittyy haaste, jonka pelaajan on suoritettava tietyssä ajassa, jotta hän läpäisisi kyseisen tunnin. Pelin loppupuolella pelaaja kohtaa haasteita, joissa ei ole aikarajoitusta ja jotka eivät liity uusien loitsujen opiskeluun. Nämä haasteet perustuvat kirjan tapahtumiin: esimerkiksi Kiellettyyn metsään meneminen ja Monijuomaliemen valmistamiseen tarvittavien ainesten hankkiminen.