• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Ilmaiset toimituskulut koodilla JUHANNUS

Halo: The Master Chief Collection Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Halo: The Master Chief Collection Xbox One konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.

Sisältää myös Halo Channel and Nightfall Bundle DLC-latauskoodin.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, DLC-latauskoodi

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Koe Master Chiefin eeppinen matka

Kaikki kuusi klassista Halo-peliä nyt parannettuna Xbox One X:lle, jopa 4K UHD- ja HDR-tuella, sisältäen nyt myös Halo: Reachin ja Halo 3: ODST-kampanjan.


Halo: Reach

Koe sankarillinen tarina Noble Teamista, joukosta Spartaneja, joiden uhraus ja rohkeus pelasti lukemattomia henkiä mahdottomalta näyttäneessä tilanteessa. Reach-planeetta on ihmiskunnan viimeinen puolustuslinja aggressiivisen Covenantin ja sen perimmäisen päämäärän, maan tuhoamisen, välissä. Jos se kaatuu, ihmiskunta on tuhon oma.

Halo: Combat Evolved

Kehitetty yhteistyössä 343 Industriesin, Saber Interactiven ja Certain Affinityn kesken, Halo: Combat Evolved Anniversary on näyttävästi remasteroitu versio alkuperäisestä pelistä, ja luotu juhlistamaan yhtä pelihistorian rakastetuimpien ensimmäisen persoonan ammuskeluiden 10-vuotispäivää.

Halo 2: Anniversary

Halo: The Master Chief Collectioniin sisältyy Halo 2: Anniversary, joka juhlistaa ikonisen fani-suosikin 10-vuotispäivää. Kampanja sisältää "Classic Mode" -tilan, jonka avulla voit välittömästi vaihtaa remasteroidun ja alkuperäisen pelin grafiikoiden välillä, päivitetyt äänitehosteet ja täysin uudet Blur Studiosin luomat välikohtaukset. Tutustu uusiin tarinaelementteihin, kuten laajennettuihin välikohtauksiin, piilotettuihin päätevideoihin ja löydä vihjeitä Halo 5: Guardiansin tarinasta.

Halo 3

Legendaarinen saaga jatkuu Halo 3:ssa, kun Master Chief palaa paljastaakseen muinaisen salaisuuden ja saattamaan Covenantin, Floodin ja koko ihmiskunnan välillä riehuvan konfliktin, dramaattiseen ja jännittävään päätökseen.

Halo 3: ODST

Koe Halo 3:een johtaneet tapahtumat Orbital Drop Shock Troopersin (ODST) silmin, kun he etsivät hajaantuneen ryhmän jäseniensä sijainteihin johtavia vihjeitä ja Covenantin New Mombasan valloitukseen johtaneita motiiveja.

Halo 4

Master Chief palaa taistelemaan kostoa janoavaa ja tuhoa kylvävää vanhaa pahuutta vastaan. Salaperäiseen maailmaan haaksirikkoutuneena, kohtaat uusia vihollisia ja tappavaa tekniikkaa, eikä universumi tule koskaan olemaan entisensä. Ilmoittaudu mukaan Infinity-ohjelmaan ja koe Halon alkuperäinen moninpeli ja Spartan Opsin innovatiiviset fiktiopohjaiset yhteistyötehtävät.