• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Halo 5 Guardians Xbox One

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Halo 5 Guardians Xbox One konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Halo 5: Guardians tarjoaa eeppisen moninpelikokemuksen, joka sisältää useita pelimuotoja, täydet kentänrakennustyökalut ja uuden luvun Master Chiefin tarinassa.

Ja pelaajat voivat nyt Xbox One X:llä kokea parannetun visuaalisen ilmeen, jopa 4K-resoluution, enemmän yksityiskohtia ja aidommalta näyttävät grafiikat, mitkä saavat pelin näyttämään entistäkin paremmalta, ja kaikki tuo saapuu sulavalla 60 FPS:n kuvataajuudella.

EEPPINEN KAMPANJA

Master Chiefin tarina jatkuu kolme maailmaa kattavassa yksinpelissä ja neljän pelaajan yhteispelissä. Salaperäinen ja pysäyttämätön voima uhkaa galaksia. Fireteam Osiriksen ja Blue Teamin Spartaneiden on lähdettävä matkalle, joka muuttaa historian suuntaa ja ihmiskunnan tulevaisuutta.

WARZONE-MONINPELI

Pelaa ystävien kanssa ja kisaa kilpakumppaneita vastaan kolmessa massiivisessa moninpelitilassa, jotka ovat uusia tulokkaita Halo-sarjaan: Warzone, Warzone Assault ja Warzone Firefight.

- WARZONE on massiivinen moninpelitila, joka tukee 24 pelaajan taisteluita niihin vapaasti liittyvillä ystävällismielisillä ja vihamielisillä tekoälyvastustajilla.

- WARZONE ASSAULT on 24 pelaajan hyökkäys- ja puolustustila, missä hyökkäävä joukkue pyrkii jyräämään strategisia tavoitteita, kun taas vastajoukkue pyrkii pysäyttämään hyökkäyksen.

- WARZONE FIREFIGHT on kunnianhimoinen uusi moninpelitila, joka tarjoaa Halo-sarjan historian suurimman yhteispelikokemuksen. Jopa kahdeksan pelaajaa työskentelee yhdessä suorittaakseen viisi kierrosta alati vaikeutuvia ja dynaamisia tavoitteita aikaa vastaan.

ARENA-MONINPELI

Halo 5:n Arena-moninpeli jatkaa sarjan puhtaaseen taitoon pohjautuvien kilpailullisten 4v4-moninpelien perinnettä. Useat Arena-tilat tarjoavat loputtomia peli- ja kilpailumahdollisuuksia, klassisista Team Slayer- ja Capture The Flag -tiloista suosittuihin sosiaalisiin Halo-tiloihin, kuten Infection, Grifball ja upouusi Super Fiesta.

FORGE

Halon Forge-tila on vuosien ajan antanut Halo-faneille kyvyn luoda uusia karttoja ja pelitiloja, mikä on antanut ihmisille uusia tapoja kokea ja pelata Haloa. Lataa uusia kenttiä Forge-yhteisöltä, mitkä on luotu joko Windowsilla (Windows 10:n Halo 5: Forge -ohjelmaa käyttämällä) tai Xbox Onella. Muokkaa olemassa olevia karttoja tai luo oma alusta lähtien. Selaa, löydä ja pelaa loputonta pelivalikoimaa, joka on yhteisön luoma ja isännöimä.

REQ-JÄRJESTELMÄ

Halo 5: Guardians -pelin uusi Requisition (REQ) -järjestelmä palkitsee pelaajia Halo 5 -moninpelissä viettämästään ajasta. Pelaajat ansaitsevat REQ-pisteitä jokaisen Arena- tai Warzone-ottelun jälkeen. Niiden avulla voidaan hankkia REQ-paketteja, jotka sisältävät aseiden, panssareiden, ajoneuvojen, asentojen, salamurhien ja muiden kaltaisia avattavia REQ-esineitä!