• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Ghost of Tsushima PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Ghost of Tsushima PlayStation 4 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


1200-luvulla mongolivaltakunta on ehtinyt tuhota kokonaisia kansakuntia idän valloitusretkellään. Tsushiman saari on viimeinen linnake Japanin pääsaaren ja mongolien massiivisen laivaston välissä. Laivastoa johtaa armoton ja viekas kenraali Khotun Khan.

Kun saari liekehtii mongolien ensimmäisen hyökkäyksen jälkimainingeissa, samuraisoturi Jin Sakain klaanin pääluku alkaa käydä vähiin. Hän on päättänyt suojella kansaansa ja vallata kotinsa takaisin hinnalla millä hyvänsä. Hänen on hylättävä perinteet, jotka ovat tehneet hänestä soturin, kuljettava aaveen polkua ja vapautettava Tsushima epätavallisen sodan keinoin.


Sodan repimässä Tsushimassa loistaa muinainen kauneus

Seikkaile taistelukentän ulkopuolella ja koe feodaaliajan Japani täysin uudella tavalla. Tässä avoimen maailman toimintaseikkailussa pääset kiertelemään avarilla maaseuduilla ja laajassa maastossa, kohtaamaan monenlaisia hahmoja, etsimään muinaisia maamerkkejä ja paljastamaan Tsushiman piilevän kauneuden.

Tutki yksityiskohtaisesti luotuja alueita, jotka esittelevät saaren elämän monimuotoisuutta – niin laakeita niittyjä, rauhallisia temppeleitä, muinaisia metsiä, kyliä kuin karuja vuoristojakin. Rauhoitu luonnon hiljaisuudessa ja löydä turvaa hetkistä, joina matkallasi kohtaamat ihmiset auttavat sinua.

Aaveen nousu

Jin on kasvatettu ja koulutettu samurain tavoin. Kun mongolit peittoavat samuraijoukot vaivatta, Jinin maailma särkyy. Hän joutuu tekemään elämänsä vaikeimman päätöksen: kunnioittaako hän samuraikasvatuksensa perinteitä ja tapoja ja jatkaa taistelua, joka on jo hävitty, vai poikkeaako hän samurain polulta ja suojelee saarta ja sen ihmisiä kaikin tarvittavin keinoin?

Tsushiman takaisinvaltauksessa Jin tarvitsee apua ja tukea niin vanhoilta ystäviltä kuin uusilta, yllättäviltä liittolaisiltakin. Hänen on hylättävä perinteet, muututtava uudenlaiseksi soturiksi ja suojeltava sitä, mikä hänen kodistaan ja kansastaan on jäljellä – hinnalla millä hyvänsä.

Rapaa, verta ja terästä

Mongolien sodankäyntitavoissa ja aseistuksessa korostuvat arvaamattomuus ja mahtavuus. Pääset niskan päälle hyödyntämällä Jinin taitoja ja oppimalla uusia taktiikoita suojellessasi Tsushiman saarta ja sen asukkaita.

Haasta vastustajat lähitaisteluun, käytä katanankäsittelytaitojasi ja koe ainutlaatuisen mukaansatempaavan samuraitaistelun jännitys. Hio jousiampujantaitojasi ja tuhoa viholliset kaukaa – tappavan tarkasti. Kehitä hiivintätaktiikoita, hämää vihollisia ja väijytä heidät yllätyshyökkäyksillä.

Mukautuva ympäristö ja luonnollinen näkökulma taisteluun tekevät Tsushimasta täydellisen kohteen taitojen, aseiden ja taktiikoiden yhdistelylle niin, että löydät pelityyliisi täydellisesti sopivan taistelutavan. Jinin tarinan edetessä monipuolisuus ja luovuus ovat mahtavimmat aseesi.