• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Forza Horizon 3 Xbox One

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Forza Horizon 3 Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


TÄMÄ ON HORIZONISI

Olet vastuussa Horizon-festivaaleista. Muokkaa kaikkea, palkkaa ja erota ystäviäsi ja tutki Australiaa yli 350:llä maailman parhaimmalla autolla. Tee Horizonistasi täydellinen autojen, musiikin ja vapaan tien juhla. Tyyli on vapaa.

TUTKI AUSTRALIAA HORIZONIN TÄHÄN MENNESSÄ LAAJIMMASSA MAAILMASSA

Aja Australian takamaiden valtavilta aavikoilta ja kivisistä kanjoneista reheviin sademetsiin sekä Gold Coastin hiekkarannoille ja auringossa kimalteleville pilvenpiirtäjille.

VALITSE YLI 350:STÄ MAAILMAN PARHAIMMASTA AUTOSTA

Jokainen auto on luotu yksityiskohtaisin ForzaVista™-tiedoin, mukaan lukien täydet ohjaamonäkymät, toimivat valot ja pyyhkijät sekä uudet ajoneuvotyypit, mikä tarjoaa Forzassa ennennäkemättömiä ajokokemuksia.

TUTUSTU UUSIIN PELITAPOIHIN

Danger Sign Jump, Convoy ja Drift Zone ovat vain esimerkkejä uusista haasteista, jotka odottavat sinua. Esiinny jännittävissä näytöstapahtumissa, joissa otat autosi kanssa mittaa pikavenelaivastosta tai jopa valtavasta ilmalaivasta!

PALKKAA JA EROTA YSTÄVIÄSI

Sinä olet pomo. Palkkaa ystäviesi Drivatareja saadaksesi faneja ja laajentaaksesi festivaaliasi. Tutki maailmaa muodostamalla saattueita heidän kanssaan, vaikka he eivät olisi edes verkossa. Anna heille potkut, jos et saa heidän avullaan lisää faneja!

MUOKKAA KAIKKEA

Horizon Blueprint antaa sinulle vallan muokata jokaista kilpailun, mestaruussarjan ja Bucket List -haasteen osa-aluetta – ja voit välittömästi haastaa ystäväsi päihittämään sinut omassa kilpailussasi. Valitse ajohahmo, luo muokattu maalipinta tai rekisterikilpi, lisää lisävarusteita ja valitse jopa autontorvellesi oma ääni.

ALOITA AJOSEIKKAILU VERKOSSA

Neljän pelaajan verkkoyhteispeli sallii sinun ja ystäviesi kokea Horizon-kampanjan monipuolisuuden, kilpailun ja palkkiot ensimmäistä kertaa yhdessä.

OSALLISTU HUUTOKAUPPAAN

Löydä harvinaisia autoja ja uskomattomia taideteoksia Forza-yhteisön lahjakkaimmilta luojilta.