• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Far Cry Primal Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Far Cry Primal Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Palkintoja voittanut ja tropiikin sekä Himalajan valloittanut Far Cry -sarja astuu seuraavaksi ihmiskunnan alkuperäiseen selviytymistaisteluun innovatiivisessa avoimen maailman sandbox-pelissä, joka yhdistää massiivisia petoja, henkeäsalpaavia ympäristöjä ja ennalta arvaamattoman villejä kohtaamisia. Tervetuloa äärimmäisten vaarojen ja äärettömien seikkailujen kivikaudelle, kun valtavat mammutit ja sapelihammastiikerit hallitsivat maailmaa ja ihmiskunta oli ravintoketjun pohjalla. Opit metsästyspartiosi viimeisenä eloonjääneenä valmistamaan tappavan asearsenaalin, pitämään villipedot loitolla ja olemaan vihollisheimoja älykkäämpi valloittaaksesi Oroksen ja noustaksesi sen ykköspedoksi.

KIVIKAUSI FAR CRYN TYYLIIN:

Kivikauden rikas ympäristö on täynnä vaarallisia uhkia ja uskomattomia tarinoita, joista Far Cry tunnetaan.

NOUSE SUKUPUUTON PARTAALTA:

Pelaat Takkarilla, joka on kokenut metsästäjä ja ryhmänsä ainoa eloonjäänyt. Sinulla on yksi tavoite: selvitä maailmassa, jossa sinä olet saalis.

HURJIA VILLIELÄIMIÄ SEKÄ VILLIN MAJESTEETILLINEN MAAILMA:

Tämä on maailma ennen ihmisten valtakautta, kun tappavat sapelihammastiikerit hallitsivat maailmaa, valtavat villamammutit olivat kuninkaita ja suurten hirvien laumat vaelsivat tasangoilla. Tutustu Oroksen villin avoimessa maailmassa näihin ja moniin muihin pelottaviin olentoihin, kun kuljet suurten punapuumetsien varjossa, ankaralla taigalla, kylmillä jäätikkövuorilla ja kosteilla soilla.

SELVIYTYMISTILA & PYSYVÄ KUOLEMA:

Kohtaa perimmäinen haaste selviytymistilassa, joka tarjoaa realistisemman kokemuksen vähäisemmillä resursseilla ja kestävyysmittarilla. Jos siinä ei ole vielä tarpeeksi panoksia, ota pysyvä kuolema käyttöön ja anna itsellesi vain yksi tilaisuus selviytyä. Jos kuolet, peli loppuu.