• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Fallout: New Vegas Xbox 360

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Fallout: New Vegas Xbox 360 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.

Peli toimii myös Xbox One/Series X konsolilla.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Pelin ikäraja K-18


Tervetuloa Vegasiin. New Vegasiin.

Se on sellainen kylä, jossa kaivat oman hautasi juuri ennen kuin sinua ammutaan päähän ja jätetään kuolemaan... ennen kuin asiat saavat ruman käänteen. Se on unelmoijien ja desperadojen kylä, jota repivät hajalleen sotivat liittoumat, jotka kaikki haluavat päästä hallitsemaan tätä aavikkokeidasta. Se on juuri sellainen paikka, jossa oikeanlainen henkilö oikeanlaisilla aseilla voi tulla kuuluisaksi, ja saada useamman vihollisen matkan varrella.
Kamppaillessasi tietäsi polttavan kuuman Mojave Wastelandin, jättimäisen Hoover Damin, ja neontäytteisen Vegas Stripin halki, sinut tutustutetaan värikkääseen joukkoon hahmoja ja vallanhimoisia liittoumia, erikoisiin aseisiin, mutatoituneisiin olentoihin ja paljoon muuhunkin. Valitse puolesi tulossa olevassa sodassa, tai päätä "voittaja vie kaiken" ja kruunaa itsesi New Vegasin kuninkaaksi tässä vuoden 2008 vuoden videopelin Fallout 3:n jatko-osassa.
Nauti käynnistäsi.

Avainominaisuudet

Koe New Vegasin lämpö! Edes ydinlaskeuma ei voinut hiljentää Sin Cityn kiirettä. Tutki autiomaan suunnattomat lakeudet – kaikki pienistä kylistä ympäri Mojave Wastelandia New Vegas stripin kirkkaisiin valoihin. Koe Suuri Lounainen kuin sen voi vain Falloutissa.
Kiisteleviä liittoumia, värikkäitä hahmoja sekä laumoittain vihollisia! Kilpailevien liittoumien välissä hautuu sota, jonka tulokset muuttavat kaikkien New Vegasin asukkaiden elämää. Tekemäsi valinnat saattavat sinut tapaamaan lukemattomia hahmoja, olentoja, liittolaisia ja vihollisia, ja määrittävät tulevan mahtavan yhteenoton lopullisen tuloksen.
Uusia järjestelmiä! Nauti uusista lisäyksistä Fallout: New Vegasiin, kuten Companion Wheel joka virtaviivaistaa seuralaistesi ohjaamista, mainejärjestelmä joka seuraa tekojesi vaikutuksia, ja osuvasti nimetty Hardcore-tila, joka erottaa jyvät akanoista. Erikoisia lähitaisteluliikkeitä on lisätty antamaan uusi merkitys termille "suora toiminta". Käytä V.A.T.S.ia pysäyttääksesi ajan kulun taistelussa, tähdätäksesi tiettyihin ruumiinosiin ja ketjuttaaksesi hyökkäyksiä, tai etene suoraan toimintaan käyttäen hienosäädettyjä reaaliaikaisia taistelumekaniikkoja.
Arsenaali uusia kiiltäviä aseita! Varustettuna yli kaksinkertaisella määrällä aseita kuin Fallout 3, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi uusia, jännittäviä keinoja hoidella autiomaan ongelmat ja paikalliset. Lisäksi, Vault-Tecin insinöörit ovat kehitelleet uuden aseiden muokkaamisjärjestelmän, joka antaa sinun näperrellä lelujesi kanssa, ja nähdä muokkaustesi vaikutuksen reaaliajassa.
Antaa palaa! Suuressa, avoimessa maailmassa jossa on loputtomasti vaihtoehtoja voit katsella nähtävyyksiä, valita puolesi tai mennä yksin. Rauhanturvaaja tai Vaikea Tapaus, Talon säännöt, tai Villli Kortti - kaikki riippuu siitä miten pelaat.