• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Fable II Xbox 360

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Fable II Xbox 360 konsolille. Kuvasta poiketen alkuperäinen Fable II julkaisu, ei sisällä Halo 3 peliä.

Peli toimii myös Xbox One/Series X konsolilla ja kuuluu Xbox One X Enhanced peleihin.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Fable II

Mennään ajassa 500 vuotta eteenpäin alkuperäisestä pelistä...

Fable 2 tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja piirteitä. Fable 2 tekee mahdolliseksi pelata omaa elämää, jolloin jokainen ratkaisu jonka teet, muokkaa sinua.

Valintoja, seuraamuksia. Innovatiivinen pelattavuus, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Fable 1:ssä, antoi pelaajille mahdollisuuden ensimmäistä kertaa kokea todellisen interaktiivisen maailman. Fable 2 laajentaa kokemusta vanhan xbox:n ajoista lisäämällä uskomattomia uusia toimintoja ja antamalla laajemman, monimuotoisemman valtakunnan, jossa pelaaja pääsee elämään maailmassa, jossa valinnoilla on myös vaikutusta. Pelissä pääset valitsemaan henkilösi sukupuolen. Pääset menemään naimisiin, tehdä lapsia ja elämään aivan kuten itse haluat. Kaikella tekemilläsi valinnoilla on vaikutus pelin etenemiseen.

Maa kaukana jossain..

Pääset uudelleen vierailemaan laajennettuun Albion maailmaan eli 500 vuotta ensimmäisen Fablen jälkeen. Maailma on täysin vapaa ja pääset liikkumaan missä haluat. Oikealla hinnalla kaikki talot, parakit, vankityrmät tai linnat ovat myynnissä. Pelaajat todistavat maailman kehittymisen ja kasvamisen ja tekemiensä tekojen seuraukset.

Taistelun helppous.

Fable II esittelee uuden taistelujärjestelmän, joka on suunniteltu antamaan pelaajille todella mahdollisuus käyttää käsiaseita, kuten niitä on tarkoitettu käytettävän. Käsiaseita löytyy miekkoja, nuijia, jalkajousia ja aseita. Aseena on käytettävissä myös uusi loitsu järjestelmä. Kaikkia taistelujärjestelmiä voi sekoittaa keskenään ja yhdistellä erilaisiksi liikeyhdistelmiksi. Jokaisella voi olla oma eri nappi ohjaimessasi.

Sankarin paras kaveri.

Maata mullistava lisä peliin on kokonaisuuteen kuuluva rakkaus Fable 2:en. Pelaajan kumppanina kulkee koira, joka opastaa ja suojelee pelaajaa. Sinun tulee syöttää koiraa ja pitää siitä huolta.

Koe uusi maailma yhdessä kaverisi kanssa.

Nyt pääset pelaamaan Fable II:sta myös kaverisi kanssa. Pelissä esitellään co-op tila, jossa voitte yhdessä seikkailla Fable 2:n maailmassa.