• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Evolve Xbox One

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Evolve Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Uusi

Aluekoodi: EUR


Evolve on todellinen uuden sukupolven räiskintämoninpeli täynnä koukuttavaa adrenaliininkatkuista 4 vs. 1 -toimintaa.

Yhden pelaajan ohjaaman hirviön on välteltävä neljästä erilaisesta pelattavasta metsästäjästä koostuvaa joukkuetta. Kehitä hirviöstäsi muita voimakkaampi tai yhdistä voimasi ja muodosta oma voittamaton metsästäjäjoukkueesi. Loputtomat yhdistelmät hirviöitä, metsästäjiä, karttoja ja pelitiloja takaavat, että kahta samanlaista jahtia ei tule koskaan. Vain vahvin selviää, ja kuka tahansa voi voittaa.

Broken Hill Mine -kartta on monimutkainen kaivosluolastolabyrintti täynnä oikoteitä ja väijytyksiin sopivia umpikujia. Broken Hill Foundry -kartassa on uusi teollinen biomi täynnä ihmisten rakentamaa arkkitehtuuria, tuhottavia ympäristöobjekteja ja vertikaalisia taistelualueita.

HUOMAA: Evolven kaikki moninpelipalvelimet suljetaan 3.9.2018. Sen jälkeen mitkään verkkopalvelimia vaativat pelitilat ja ominaisuudet eivät toimi. Yksinpeliä ja yhteistyömoninpeliä (peer-to-peer) voi pelata palvelinten sulkemisen jälkeenkin, ja kaikki ostamasi sisältö pysyy käytössäsi. Osoitteessa support.2k.com on lisätietoa ja FAQ palvelinten sulkemisesta.