• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Nintendo Wii U konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo (ranskaksi), pikaopas

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Täysin uusi Donkey Kong Country -peli yksinoikeudella Wii U:lle!

Viikingit ovat jäädyttäneet Donkey Kongin saaren, ja ellei karvainen kaverimme halua syödä jäätynyttä ruokaa, hänen olisi parempi pysäyttää tunkeilijat! Kaikille, jotka pitävät Mario-peleistä, mutta kaipaavat lisää haastetta.

Pelaa Donkey Kongilla ja valitse apuriksi Diddy, Dixie tai Cranky Kong ja sulata Donkey Kongin saari, jonka viikingit ovat jäädyttäneet. Valmistaudu kenttiin, joiden taustat muuttuvat yhtäkkiä pelikentäksi ja joissa kamera antaa sellaisen vaikutelman, että 2D-kentät ovat kolmiulotteisia!

Tämä sivuttainvierivä tasoloikkapeli sisältää upeaa HD-grafiikkaa, joka näyttää pienimmätkin yksityiskohdat kuten Donkey Kongin turkin. Kokonaisuutta täydentää korviahivelevä ääniraita arvostetulta säveltäjältä, David Wiselta. Dixie Kong lähtee mukaan seikkailuun, jossa Kongit voivat uida veden alla ja liikkua ruudun etualalta ruudun taka-alalle. Tällä kertaa pelin kamera muuttaa kuvakulmaa tietyillä tasoilla, mikä parantaa liikkeen tuntumaa ja antaa uusia kokemuksia pelaajille.

Donkey Kong voi yhdistää voimansa apurin kanssa saadakseen erikoiskykyjä – ja tällä kertaa valittavana on jopa kolme eri hahmoa! Aina luotettava Diddy Kong on palannut maapähkinäaseellaan ja rakettitynnyrillään, jonka avulla hän voi leijua vaarallisten rotkojen ylitse. Toinen tuttu hahmo on purkka-aseella varustettu Dixie Kong, joka pystyy hyödyntämään vaaleita hiuksiaan tehdäkseen helikopteripyörähdysliikkeen ja saada lisää korkeutta hyppyihinsä.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa Cranky Kong liittyy nyt pelattavien hahmojen joukkoon. Crankylla on käytössä luotettava kävelykeppi, jolla hän voi auttaa Donkey Kongia ylittämään piikkiesteet keppiponnahdusliikkeellään. Kun pelaat yksinpeliä, voit valita pelityyliisi parhaiten sopivimman apurin löytääksesi pelin monet salaisuudet – tai pelata kaverin kanssa, jolloin hän voi ohjata valitsemaansa apuria.

Näytä tasoloikkataitosi muille pelaajille täysin uudessa Time Attack -pelitilassa, joka tarjoaa kokeneille pelaajille maailmanlaajuiset ennätyslistat verkossa. Voit myös jakaa parhaimmat tasoloikkataidonnäytteesi verkossa muiden pelaajien kanssa. Jos olet tarpeeksi taitava pelaaja, voit avata haastavamman Hard Mode -pelitilan, jossa sinulla on käytössä vain yksi hahmo ja yksi sydän.