• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Diablo III: Eternal Collection Switch

24,95 €
−8 %
22,95 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch konsolille.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo

Kunto: Käytetty (kansipaperin takana tahra)

Aluekoodi: EUR


Diablo III: Eternal Collection sisältää Diablo III -pelin, Sielujen niittäjä -laajennuksen sekä Nekromantikon nousu -paketin – kaikki yhdessä lopullisessa osassa.

Moni pelaajasukupolvi on taistellut Diablon demonisia joukkoja vastaan ja nyt on sinun vuorosi osallistua toimintaroolipelin perintöön. Tämä Ikiaikainen kokoelma sisältää Diablo III -pelin, Sielujen niittäjä -laajennuksen sekä Nekromantikon nousu -paketin – kaikki yhdessä lopullisessa osassa. Valmistaudu, kuolevainen sankari. Helvetin portit ovat avautumassa.

Diablo III + Reaper of Souls
Nouse yhdeksi ihmiskunnan viimeisistä puolustajista – crusader, barbarian, witch doctor, demon hunter, monk tai wizard – ja kerää legendaarisia saaliita samalla, kun hallitset uusia tuhovoimaisia kykyjä ja voimia. Pelaa yksin tai muodosta enintään neljän sankarin ryhmä, jonka kanssa voitte pelata joko paikallisesti saman ruudun ääressä tai verkon välityksellä*. Niittaa pahuuden laumoja kaikissa Diablo III -tarinan viidessä näytöksessä tai tutki avointa maailmaa Adventure Modessa metsästääksesi kuolevaisten maailmassa piileskelevistä vanhemmista pahuuksista annettuja palkkioita.

Rise of the Necromancer
Palaa kuolevien valtakuntiin uusilla veren, luun ja olemuksen tappavilla voimilla. Nekromantikon nousu -paketti avaa valtavasti uutta sisältöä, mukaan lukien nekromantikko-sankariluokan ja kaksi uutta hahmopaikkaa. Lisäksi se sisältää nekromantikkoteemaista sisältöä kaikille hahmoille, mukaan lukien kryptanvartijan siivet, muotopuoli golem -lemmikin, muotokuvakehyksen, bannerimuodon, sinetin sekä viirin.

Huom! Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan Nintendo Switch Online-jäsenyys.