• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Command & Conquer: Red Alert 3 Ultimate Edition PS3

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Command & Conquer: Red Alert 3 Ultimate Edition PlayStation 3 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Tervetuloa takaisin toverit. Viime kerrasta onkin jo aivan liikaa aikaa.

Tuomitun Neuvostoliiton epätoivoiset johtajat päättävät muuttaa historian kulun ja pelastaa äiti-Venäjän matkustamalla ajassa menneeseen. Hanke kuitenkin menee pieleen luomalla vaihtehtoisen tulevaisuuden, jossa teknologian kehitys on seurannut aivan toisenlaisia linjoja. Uusi supervalta on noussut mahtiinsa ja kolmas maailmansota on käynnissä. Nousevan auringon imperiumi kohoaa idästä, jolloin maailmansota on kamppailu sen, Neuvostoliiton ja liittoutuneiden välillä. Yksiköitä löytyy joka lähtöön: sähköaseet, ilmalaivat, massiiviset samurai-robotit, panssaroidut karhut, ultraääniaseilla varustetut delfiiint, kelluvat saarilinnoitukset, mukautuvat tankit jne. Tämä vain PS3:lle julkaistava versio on varustettu uusilla ominaisuuksilla, sisällöllä ja parannetuilla grafiikoilla; kaikki mahtavalla HD Blu-Rayn laadulla!

Ultimaattinen Red Alert -kokemus

Pelin lisäksi paketti sisältää bloopereita, Behind the Scenes -materiaalia, kehittäjien strategiavideoita ja uusia moninpelikarttoja! Nauti soundtrackin suosikkibiiseistäsi ja opettele uusia strategioita videosanakirjan avulla, joka esittelee kaikki yksiköt. Katso, miten RA3:n naiset lämmittelevät kameraa varten. Kaikki tämä Blu-Ray -laatuisena ja vain PS3:lla!

Monin aina kauniimpaa

Taistele tiesi läpi kolmen kampanjan joko yksin tai kavereiden kanssa.

Tähtien täyttämä näyttelijäkaarti

C&C-sarjan tavaramerkiksi muodostuneet videot palaavat HD-tarkkuudella. Pelissä on yli tunnin verran tarinavideota.

Komenna meriä, valtaa maailma

Ota strateginen etu puolellesi hallitsemalla merien resursseja ja organisoimalla hyökkäyksiä myös mereltä. Nyt vesialuiden hallitseminen on yhtä tärkeää, kuin ilman ja maan.

Uusi uhka idästä

Nousevan auringon imperiumi on teknologinen edelläkävijä, joiden yksikködesignit ovat yhdistelmiä science fictionista, itämaisista kamppalulajeista ja roboteista. Imperiumin futuristiset yksiköt voivat myös muuttaa muotoaan ja ne erikoistuvat merisodankäyntiin.

CommandStick 2.0

C&C3 Kane’s Wrathin Xbox 360 -versiossa esitelty CommandStick on ottanut uusia kehitysaskelia. Se takaa, että Red Alert 3 on käyttöliittymältään konsolistrategiapelien ehdoton ykkönen. Uusi CommandStick pienentää entuudestaan hiiri-näppäimistön ja konsoliohjaimen välistä kuilua RTS-pelien ohjaamisessa. Kontrollit on suunniteltu PS3:n ohjaimen ehdoilla.