• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Call of Duty: World at War Xbox 360

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Call of Duty: World at War Xbox 360 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.

Peli toimii myös Xbox One/Series X konsolilla.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Pelin ikäraja K-18


Call of Duty: World at War muuttaa taistelun säännöt täysin ja nostaa toista maailmansotaa kuvaavat pelit aivan uudelle tasolle.

Pelaajat pääsevät syöksymään jännitystä pursuaviin, anteeksiantamattomiin taistoihin uutta julmaa vihollista vastaan keskellä toisen maailmansodan vaarallisia ja hiuksia nostattavia tapahtumia.

Call of Duty 4: Modern Warfare -pelin tekniikkaan pohjautuva Call of Duty World at War on sensuroimaton pläjäys, jossa sotilaat taistelevat Euroopan ja Tyynenmeren raastavimmissa huipentumissa. Vihollinen ei tunne armoa eikä anna periksi, vaan taistelee viimeiseen hengenvetoon asti kaivaen arsenaalistaan kuolettavan yllättäviä temppuja. Taistelukentällä piilee monenlaisia vaaroja, sillä pelaajat astuvat tuntemattomaan taisteluun, aivan uudenlaiseen kaaokseen.

Räjähdysherkkää toimintaa on luvassa Venäjän ja Berliinin raunioilla sekä Tyynenmeren kuoleman rannoilla ja viidakoissa. Pelaamiskokemusta on syvennetty uusilla ominaisuuksilla, jotka olivat aiemmin käytössä vain moninpelitilassa. Näihin kuuluvat muun muassa luontoisedut, ranking-listat ja online-tilastot, joita ylläpidetään jopa neljän pelaajan yhteistyöpelissä. Uudet jalkaväen aseet ja ajoneuvopohjaiset aseet, kuten tehokas liekinheitin, sytyttävät taistelukentän ilmiliekkeihin.