• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Call of Duty: Black Ops III PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Call of Duty: Black Ops III PlayStation 4 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Ota ohjat käsiisi

Call of Duty: Black Ops -pelisarja räjähtää PlayStation 4 -järjestelmälle päivitetyin ja täysin muokattavin asein, kyvyin ja tarvikkein, joiden ansiosta voit olla oma täydellinen soturisi.

Valitse taistelutyyliisi sopiva erikoiskyky, taistele luokan perusteella määräytyviä aseita ja kykyjä käyttäen ja saavuta uusia sotilasarvoja, kunnes olet sodan muovaama veteraani. Uudelleen suunnitellun liikkumisjärjestelmän ansiosta eteneminen ja ohjaaminen joka tilanteessa on monipuolisempaa. Liiku taidokkaammin yhdistelemällä saumattomasti hyppyjä, liukuja ja muita liikkeitä.

Päivitetyt areenamaiset moninpelitilat tekevät sinusta taistelun keskipisteen ja lisäävät taktikointia joka taisteluun – nyt voit ottaa uudesta vauhdikkaasta pelaamistyylistä kaiken irti ja yhdistellä perinteisiä Call of Duty -taktiikoita kehittyneisiin taisteluliikkeisiin.

Haluatko osoittaa taistelutaitosi uusilla tavoilla? Black Ops III tuo epäkuolleet ruuduille raa'alla tavalla mukaansatempaavassa zombipelitilassa, jolla on oma monipuolinen etenemisjärjestelmänsä ja ainutlaatuinen tarinansa.