• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Buzz!: Suuri Musavisa PS3

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Buzz!: Suuri Musavisa PlayStation 3 konsolille.

Peli vaatii Buzz-summeriohjaimet tai Move-liikeohjaimet.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Buzz! saa musiikin kuulostamaan paremmalta

  • Kilvoittele itsesi ja kavereidesi kanssa tuhansia musiikkiaiheisia kysymyksiä sisältävässä Buzz! Suuressa Musavisassa
  • Vastaa kysymyksiin PlayStation Move -liikeohjaimen avulla tai haasta vastustajasi Buzz!-summerien voimin


Nyt on aika jälleen laittaa sormet summereille, sillä lähes 200 000 peliä Suomessa myynyt Buzz! -pelisarja on saamassa toivottua jatkoa. Musiikki on ollut yksi kautta aikojen suosituimmista aiheista Buzzissa, ja nyt on aika tuoda kokonaan musiikille omistettu Buzz-tietovisa PlayStation 3:lle.

Kisaa itsesi ja kavereidesi kanssa tuhansia kysymyksiä sisältävässä visailussa. Mukana on paljon uusia ominaisuuksia, kysymyskierroksia ja pelitapoja. Pelin muokattavuuden lisäksi siinä on myös entistä enemmän hauskaa Buzz!-sisältöä. Suosittujen kysymyskierrosten (esimerkiksi ”Nopein sormi” ja ”Piirakkasota”) lisäksi löytyy myös paljon uusia kierroksia, kuten ”Härömusa” ja ”Kiehumispiste”. Voit myös pelata juuri sen pituisen visan kuin sinulla riittää aikaa tai rahkeita. Ytimekäs vartin mittainen visailu antaa nopean visailutyydytyksen ja 45 minuutin skaba puolestaan erottelee kunnolla jyvät akanoista. PlayStation Eye -kameran avulla saat omat kasvosi peliin ja uudella, suositulla PlayStation Move -liikeohjaimella pelaat erityisiä Move-kierroksia.

Buzz! Suuressa Musavisassa sinä olet ohjelman tähti! Voit itse rakentaa oman profiilin sadoista eri vaihtoehdoista, joita Buzz-juontaja voi kommentoida. Hän kutsuu sinua nimeltä, pitää muistissa parhaat aihepiirisi ja antaa tutun terävää palautetta. Kavereidesi ja perheesi lisäksi voit haastaa koko maailman PlayStation Networkin kautta.