• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Burnout Dominator PS2

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Burnout Dominator PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Burnout Dominator - hallitse, aja kovempaa, murskaa näyttävämmin! Kaikki menee tuhansiin osiin ja jarrupoljinta et edes halua muistella!

Kilpailuhenkisyys ja adrenaliini hallitsevat toimintaa kaikkein intensiivisimmässä ja haastavimmassa Burnoutissa. Dominatorissa taidot ja hermot asetetaan äärirajoille pelaajan kiertäessä kisoja ympäri maailman. Toiminta sijoittuu keskelle tiukinta toimintasumaa, jota tähän mennessä on nähty. Kuskin pitää löytää ja käyttää hyväkseen oikoreittejä, hallita sivuslaidit kurveissa ja pujotella hermoja raastavassa, vastaan tulevien autojen virrassa. Päästä kilpailunhimosi valloilleen ja tykitä täysillä uudessa Maniac-pelitilassa. Luvassa on myös läjäpäin erikseen avattavia ominaisuuksia ja palkintoja.

Hallitse eeposmaista maailmankiertuetta. Tykittele uusille radoille, jotka on luotu kaikkia kilpailutyylejä silmällä pitäen. Sudittelusta avoimiin kaupunkiratoihin ja taistelua vastaantulevaa liikennettä vastaan kaupunkien ruuhkaisilla kaduilla. Ketjuboostien ja holtittoman ajotyylin avulla voi saavuttaa uskomattomimmat Burnout-vauhdit, joita tähän mennessä on koettu. Kisaa muun muassa hotrodeilla, nelivetomaastureilla ja muskeliautoilla. Parhaat kuskit opettelevat hallitsemaan niiden ominaispiirteet ja toisistaan eroavan hallinnan. Täysin uudessa Maniac-pelitilassa pelaaja saa sitä enemmän pisteitä, mitä hullumpi ajotapa on.