• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

Burnout 3 Takedown PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Burnout 3 Takedown PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Burnout-sarjassa on aina ollut kyse silmittömästä nopeudesta ja huippujännittävästä ajamisesta mielipuolen lailla vastaantulevan liikenteen seassa. Burnout 3: Takedown on edelleen kaikkea tätä (se on ehdottomasti nopein Burnout tähän asti, ellei jopa nopein kaikista PS2:n ajopeleistä), mutta nyt meininki on entistäkin aggressiivisempaa. Pelin nimen "Takedown" viittaa vastustajien runttaamiseen ulos tieltä, taktiikka, joka tulee pelin aikana hyvin tutuksi.

Itsetuhoisen ja aggressiivisen ajamisen painotuksella on merkittävä vaikutus Burnout 3:n pelin kulun ytimeen - enää ei ole kyse vain ohittamisesta. Nyt kannattaa käyttää vastustajan ilmavirtaa sen rinnalle pääsemiseen ja ruhjoa vastustajaa kaidetta päin, jolloin kipinät lentävät. Toinen kunnon mälli, niin vastustajan auto lentää kaaressa ja jää radalle savuavana metallikasana. Ja sitten seuraavan auton kimppuun...

Onnistunut "Takedown" on entistäkin nautinnollisempi pelin nerokkaan kameratyöskentelyn ansiosta. Iskun hetkellä kamera vetäytyy kauemmas näyttääkseen tuhon koko mitassaan ja hidastettuna. Sen jälkeen palataan saumattomasti toiminnan pariin. Edellisten Burnoutien tapaan turbopalkki täyttyy jokaisen vähältä piti -tilanteen myötä, kun pelaaja puikkelehtii liikenteen läpi. Kun palkki on täynnä, voi iskeä turbot päälle, jolloin vauhti äityy henkeäsalpaavaksi, mitä höystetään häikäisevillä liikkeensumennustehosteilla. Pelaaja voi melkein tuntea, miten G-voimat puskevat häntä kiinni penkkiin.

Burnout 3:ssa koko aikaa ei tietenkään käytetä kilpa-ajoon: Crash-pelitila tekee tervetulleen paluun kaikessa tuhoisassa loistossaan. Crashissa pelaajalle annetaan ennalta määrättyjä tilanteita, kuten ruuhkainen risteys, johon on ajettava. Näissä tarkoituksena on aiheuttaa mahdollisimman massiivisia kolareja, jotka pisteytetään kokonaistuhojen taloudellisten kustannusten perusteella.

Burnout 3:n haarautuvan pelirakenteen ansiosta pelaaja selvittää alati vaikeutuvia Race- ja Crash-tapahtumia, mutta toiminta ei rajoitu niihin.

  • Aja useilla erilaisilla autoilla liikenteen seassa yhdessä PS2:n nopeimmista ja intensiivisimmistä ajopeleistä
  • Opi tekemään "Takedowneja" - käytä autoasi aseena ja pakota vastustajat ulos tieltä
  • Aiheuta tuhoa ja hävitystä Crash-tilassa