• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Borderlands 3 Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Borderlands 3 Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty (kansipaperissa hieman kuprua)

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Alkuperäinen ryöstelyräiskintä palaa tsiljoonan aseen ja uuden kaoottisen seikkailun kanssa!

Räiski läpi uusien maailmojen ja vihollisten neljällä uudella Vault Hunterilla, Borderlandsin kovimmilla aarteenmetsästäjillä, joista jokaisella on omat taitopuut, kyvyt ja muokkaukset. Kohtaa vihollisia yksin tai ystävien kanssa, hanki saaliita ja pelasta kotisi galaksin armottomimmalta kulttijohtajalta.

KAAOKSEN TÄYTTÄMÄÄ KYYTIÄ

Estä Calypso Twinsejä yhdistämästä rosvoklaaneja ja saamasta galaksin suurinta voimaa käsiinsä. Vain sinulla, urhea Vault Hunter, on arsenaali ja liittolaiset heidän kukistamisikseen.

OMA VAULT HUNTER, OMA PELITYYLI

Ole yksi neljästä erityisestä Vault Hunterista, joilla on omat kyvyt, pelityylit, taitopuut ja tonneittain muokkausmahdollisuuksia. Kaikki Vault Hunterit pystyvät pistämään rähinäksi yksin, mutta yhdessä he ovat pysäyttämättömiä.

LATAA JA SAALISTA

Tsiljoonan aseen ja vekottimen avulla jokainen taistelu on tilaisuus hankkia uusia varusteita. Aseita luotisuojilla? Löytyy. Tulivuoria synnyttäviä haulikoita? Tietenkin. Jalat kasvattavia aseita, jotka jahtaavat vihollisia heitä samalla haukkuen? Joo, se löytyy myös.

UUSI BORDERLANDS

Löydä Pandoran ulkopuolelta uusia tutkittavia ympäristöjä ja tuhottavia vihollisia tarjoavia maailmoja. Kiidä vihamielisillä aavikoilla, taistele sodan runtelemissa kaupungeissa, navigoi tappavilla rämeillä ja enemmän!

NOPEAA & SAUMATONTA CO-OP-TOIMINTAA

Pelaa kaikkien kanssa milloin vain, verkossa tai jaetulta ruudulta, taso- ja tehtäväedistymisestä huolimatta. Hoida viholliset ja haasteet osana tiimiä, mutta nauti palkkioista yksin – kukaan ei jää saaliista paitsi.