• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Assassin's Creed Brotherhood PS3


Kuvaus

Assassin's Creed Brotherhood PlayStation 3 konsolille.


Pelin ikäraja K-18


Assassin’s Creed: Brotherhood on Ubisoft Montrealin kehittämä ja Ubisoftin julkaisema Assassin’s Creed -pelisarjaan kuuluva toimintaseikkailupeli. Peli on Ezio-trilogian toinen osa eli jatkoa Assassin’s Creed II:lle ja edeltäjä pelille Assassin’s Creed: Revelations.

Assassin’s Creed: Brotherhoodin pelialueena toimii 1500-luvun alun Rooma. Alue on laaja, ja se sisältää useita tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Colosseumin ja Pantheonin. Pelaajan tuhotessa kaupungin vartiotorneja, hän voi kunnostaa Roomaa ostamalla kiinteistöjä, kuten sepän- ja räätälinpuoteja, joka on hyvä tulonlähde ja avaa uusia tavaroita pelaajan ostettaviksi. Myös useat Rooman nähtävyyksistä ovat ostettavissa. Ezio voi myös käyttää Da Vincin uusia sotakoneita esim. Liitokone 2.0 joka on muuten sama kun Assassin's creed II:sä esiintyvä liitokone mutta tällä kerta sillä voi ampua. Pelaaja voi myös ohjata Vincin alkeellista tankkia.

Uutena ominaisuutena pelaaja voi värvätä Rooman sorrettuja kansalaisia assassiineiksi, jotka voivat suorittaa tehtäviä ja auttaa pelaajaa taisteluissa. Tarinan lisäksi peli sisältää lukuisia sivutehtäviä.