• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Animal Crossing: New Leaf 3DS

24,95 €
−20 %
19,95 €
Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Animal Crossing: New Leaf 3DS konsolille.

3DS pelit ovat yhteensopivia 2DS konsolien kanssa.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo, pikaopas

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Käännä uusi lehti ja aloita uusi elämä Animal Crossing: New Leaf -pelissä!

Muutto uuteen kaupunkiin ja uusien kaverien hankkiminen on suuri askel, mutta se on vielä suurempi, kun olet pormestari! Valmistaudu nauttimaan täysin uudesta elämästä muokkaamassasi kaupungissa Animal Crossing: New Leaf -pelissä Nintendo 3DS:llä.

Aiempien Animal Crossing -pelien tapaan Animal Crossing: New Leaf sisältää vapaamuotoista pelattavaa ilman rajoituksia. Pelissä ei ole tavoitteita, tarinaa tai edes loppua – sen sijaan voit nauttia elämästä uudessa kaupungissasi haluamallasi tavalla. Koska aika kulkee pelissä samaan tahtiin kuin todellisessa maailmassa, jokainen päivä tuo mukanaan uusia kokemuksia!

Pian kaupunkiin saavuttuasi huomaat, että sinusta tulee kaupungin pormestari! Vaikka voit yhä tehdä mitä haluat, uusien pormestarin valtuuksien ansiosta voit muokata kaupunkiasi kuten haluat. Voit luoda uusia rakennuksia, siltoja ja kaikenlaisia koriste-esineitä sekä päättää kuinka kaupunkisi toimii. Nyt sinulla on vapaus tehdä unelmiesi kaupunki!

Jos jatkuva auringossa paistattelu on enemmän sinun juttusi, sitten matka saarelle saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset! Matkusta veneellä Kapp'n kanssa ja tutki saarta, joka on täynnä trooppisia hedelmiä, hyönteisiä ja kalasta sydämesi kyllyydestä. Samalla voit pelata minipelejä joko yksin, kaverien kanssa tai verkossa muiden pelaajien kanssa ja vaihtaa sitten ansaitsemasi mitalit erilaisiin matkamuistoihin.

Animal Crossing: New Leaf sisältää vieläkin enemmän mahdollisuuksia ilmaista itseäsi! Voit ostaa uusia vaatteita kuten toppeja, housuja, hameita, hattuja, naamioita ja kenkiä Able Sisters tai Shoe Shank -kaupasta, ehostaa kotiasi uusilla huoneilla ja parannuksilla sekä luoda omia näyttelyitä paikallisessa museossa. Voit myös kuunnella K.K. Sliderin konserttia Club 101:ssä, käydä ostoksilla Main Streetillä, tai muokata kotiasi ja huonekaluja luomalla omia malleja Re-Tail -kaupassa. Kaikkea tätä ja paljon muuta on luvassa!

Voit pelata Animal Crossing: New Leaf -peliä myös kaveriesi, perheesi ja jopa tuntemattomien pelaajien kanssa. Enintään neljä pelaajaa voi asua samassa kaupungissa yhdellä pelikortilla (pelaamalla vuorotellen). Näin pelaajat voivat jakaa kokemuksia läheistensä kanssa. Vaihtoehtoisesti voit pelata samanaikaisesti kaveriesi kanssa, jos he omistavat Animal Crossing: New Leaf -pelin, joko verkossa tai paikallisessa lähiverkossa. Lisäksi voit vierailla saarella, pelata erilaisia minipelejä tai tehdä mitä haluat! Voit myös käyttää Nintendo 3DS:n StreetPass-ominaisuutta ja jakaa kotisi muiden pelaajien kanssa sekä vierailla muiden pelaajien kodeissa Happy Home Exhibitionissa, tai matkustaa muiden pelaajien kaupunkeihin verkon kautta hahmosi nukkuessa Dream Suitessa.

Pitkäaikaiset Animal Crossing -sarjan fanit ja ensi kertaa sarjaan tutustuvat tulevat nauttimaan kaikesta mitä Animal Crossing: New Leaf tarjoaa. Voit elää täysin uutta elämää haluamallasi tavalla!