• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Xenoblade Chronicles 2 Switch

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Switch konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Etsi suurinta paratiisia, Elysiumia, apurisi Pyran kanssa.

Tutki loputonta pilvimerta, missä sivilisaation viimeiset jäänteet elävät valtavien Titans-petojen selässä. Xenoblade Chronicles 2 sisältää keinotekoisia olentoja, joita kutsutaan nimellä Blade. Nämä olennot voivat lainata aseensa ja voimansa henkilöille, jotka tunnetaan nimellä Driver. Tässä pelissä tutustumme päähenkilöön Rexiin, joka on Driver ja Pyraan, joka on Blade. Yhdessä he etsivät Pyran kauan kadoksissa ollutta kotia, Elysiumia, koko ihmiskunnan suurinta paratiisia.

Käytä Blade-olentoja eduksesi: Blade-olennoilla on tukitoiminto sekä taistelussa että taistelun ulkopuolella. Kun seikkailu on käynnissä, nämä kyvyt voivat lisätä löydettävien esineiden määrää, avata uusia reittejä tutkittavaksi tai käynnistää muita erikoisefektejä.

Kun pelaaja taistelee yhdessä Bladen kanssa, se voi suojata Driveria, vahvistaa hyökkäystä ja niin edelleen. Kyseiset ominaisuudet vaihtelevat eri Blade-olentojen välillä, joten oikean kyvyn valitseminen oikeaan aikaan on erittäin tärkeää. Tämä antaa oman strategisen lisäyksen taisteluihin.

Laajenna seikkailua Expansion Passilla: Pelaajat, jotka haluavat vielä suuremman seikkailun tässä maagisessa maailmassa, voivat ostaa erillisen Expansion Passin. Tällöin saat kaiken ladattavan lisäsisällön, joka julkaistaan pelin julkaisun ja syksyn 2018 välillä. Aluksi julkaistaan lisää tehtäviä ja esineitä, myöhemmin julkaistaan Battle Mode ja uutta tarinasisältöä.


  • Tutki jättimäisiä petoja, jotka tunnetaan nimellä Titans. Nämä ovat eri sivilisaatioiden koteja, jotka sisältävät laajoja alueita tutkittavaksi.
  • Muodosta vahvoja siteitä ainutlaatuisten Blades-olentojen kanssa, jotka antavat käyttäjilleen valtavia voimia nimeltään Drivers.
  • Sisältää syvän taistelujärjestelmän, joka perustuu Xenoblade Chronicles ja Xenoblade Chronicles X -peleihin.