• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

The Sims 3 Xbox 360

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

The Sims 3 Xbox 360 konsolille. Classics julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Rakenna unelmiesi maailma

Tasokkaiden luontityökalujen ansiosta voit luoda täysin mieleisesi simin. Rakennustyökaluja käyttäen voit muokata simiesi talojen jokaista yksityiskohtaa. Jättimäiset naapurustot ovat täynnä kaikenlaista tutkittavaa. Oli sitten päivä tai yö, tämä maailma kuuluu simeillesi.

Joustavaa muokkausta

Simeistä voi helposti tehdä oman maun mukaisia. Kasvojen- ja kehonmuokkaustoimintojen, runsaiden vaatevalikoimien ja kekseliäiden luonnevalikoimien ansiosta voit luoda unelmiesi hahmon. Voit jopa luoda itsesi!

Jättimäiset naapurustot

Simit voivat vaeltaa vapaasti kaupungilla. Vieraile paikallisessa bistrossa, katsasta kaupungin uusin yökerho tai treenaa kuntosalilla. Simisi voivat tehdä mitä vain haluavatkaan... eikä heidän tarvitse edes jonottaa!

Unelmia ja tavoitteita

Voit auttaa simejäsi toteuttamaan unelmansa. Simit haluavat elinikänsä aikana erilaisia asioita, jotka määräytyvät heidän luonteenpiirteidensä mukaan. Jos toteutat heidän unelmansa, saat pisteitä, joiden avulla voit ostaa esineitä simeillesi. Saat siitä myös mukavan hyvänolon tunteen.

Sisustussuunnittelua

Voit asetella esineitä minne vain haluat, ja voit myös käyttää ruudukkoa apunasi. Voit sisustaa niin oudosti tai käytännöllisesti kuin vain haluat. Vain mielikuvitus on rajana.