• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PlayStation 4 konsolille.

Sisältää lisäosat Dawnguard, Hearthfire ja Dragonborn.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, pikaopas, kartta

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Tutustu jälleen kerran Skyrimin uskomattomaan valtakuntaan...

Pääset palaamaan lohikäärmeiden, lordien ja salaisten veljeskuntien ikoniseen maahan, kun Bethesdan luoman Elder Scrolls -saagan suosittu viides osa saapuu PlayStation 4:lle.

Nouse vahingoittumana jaloillesi raivokkaan lohikäärmeen hyökkäyksen jälkeen, joka vei vangitsijoidesi hengen. Lähde sitten koettelevaan luontoon Tamrielin jäisellä pohjoisella alueella.

Kerää aseita, panssaria, tarvikkeita ja kaikkea muuta, mitä tarvitset selviytyäksesi karuista olosuhteista ja vaarallisesta ympäristöstä. Liikkuessasi kaupunkien ja kylien välillä kohtaat paikallisia ja lähestyt kohtaloasi joka askeleella.

Käy suosikkipaikoissasi PlayStation 4:lle täysin remasteroidussa versiossa, jossa on upouusi valaistus ja tekstuurit sekä liuta muita visuaalisia parannuksia.


Ominaisuudet

  • Eeppinen Skyrim uudistaa avoimen maailman fantasiapelit. Se työntää virtuaalimaailman pelattavuuden ja tekniikan uusiin korkeuksiin.
  • Elä toinen elämä, toisessa maailmassa. Pelaa minkälaisella hahmolla vain, ja tee mitä haluat. Valtavasti valinnanvapautta, tarinankerrontaa ja seikkailua, jotka on toteutettu paremmin kuin koskaan ennen.
  • Kokonaan uusitut grafiikat ja pelimoottori. Skyrimin uusi pelimoottori herättää henkiin täydellisen virtuaalimaailman, josta löytyy liikkuvat pilvet, karut vuoristot, vilkkaat kaupungit, rehevät alangot ja antiikkiset luolastot.
  • Olet mitä pelaat. Valitse sadoista aseista, loitsuista ja kyvyistä. Uuden hahmonluontijärjestelmän avulla voit pelata haluamallasi tavalla ja määrittää itsesi tekojesi kautta.
  • Lohikäärmeiden paluu. Taistele muinaisia lohikäärmeitä vastaan jollaisia et ole koskaan nähnyt. Pelatessasi Dragonbornina opit niiden salaisuudet ja valjastat voimat itsellesi.