• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Spider-Man Special Edition PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Spider-Man Special Edition PlayStation 4 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.

Kuuluu PS4 Pro Enhanced peleihin.

Special Edition sisältää big box kotelon, pelilevyn steelbook-kotelossa, tarran sekä taidekirjan.


Sisältö: Pelilevy, kotelot, tarra, taidekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Uusi realistinen Spider-Man-seikkailu

Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games ja Marvel ovat yhdistäneet voimansa luodakseen uuden, autenttisen Spider-Man-seikkailun. Tämä ei ole se hämähäkkimies, jonka olet nähnyt aiemmin. Tämä on kokenut Peter Parker, joka taistelee mestarillisesti suurrikollisuutta vastaan New Yorkissa. Hän kamppailee sovittaakseen yhteen uran ja kaoottisen henkilökohtaisen elämänsä samaan aikaan, kun miljoonien newyorkilaisten kohtalo lepää hänen harteillaan.

Ole Spider-Man

Vietettyään kahdeksan vuotta naamion takana Peter Parkerista on tullut asiantuntija rikollisuudenvastaisessa taistelussa. Tunne kokeneemman Spider-Manin koko voima, kun hän improvisoi taistelussa, turvautuu dynaamiseen akrobatiaan ja sulavaan liikkumiseen kaupunkiympäristössä sekä käyttää ympäristöä hyväkseen. Spider-Man ei ole enää mikään keltanokka. Tämä on taitavin Spider-Man, jota olet koskaan pelannut.

Koe omaperäinen tarina

Peter Parkerin ja Spider-Manin maailmat törmäävät omaperäisessä toiminnantäyteisessä tarinassa. Tässä uudessa Spider-Man-universumissa tunnetut hahmot Peterin ja Spider-Manin elämästä on luotu uusiksi, ja tutut hahmot asetettu ainutlaatuisiin rooleihin.

Marvelin New York on leikkikenttäsi

Iso Omena herää eloon Insomniacin tähän asti laajimpana ja interaktiivisimpana ympäristönä. Heilauta itsesi seitillä halki eloisien naapurustojen ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä Marvelin ja Manhattanin tunnetuista maamerkeistä. Hyödynnä ympäristöä kukistaaksesi pahiksia eeppisillä taltutuksilla todellisen toimintaleffan tyyliin.