• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Skylanders Giants Wii

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Skylanders Giants Nintendo Wii konsolille.

Pelaamiseen tarvitaan myös portaali ja hahmot (eivät sisälly hintaan).


Sisältö: Pelilevy, kotelo (saksaksi)

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Skylanders: Spyro’s Adventuren tapaan pelaajan tehtävänä on läpäistä juonen mukaisesti erilaisia episodeja. Episodeja suoritetaan Skylander-hahmoilla, jotka asetetaan “Portal of Power”-portaalilaitteeseen, johon laitettu hahmo puolestaan ilmestyy pelissä. Sen jälkeen pelaaja pystyy ohjaamaan portaalilaitteeseen laitettua hahmoa.

Peli koostuu pääosin vihollisten mätkimisestä ja pienimuotoisten pulmien ratkaisemisesta, mutta tässä osassa pelaaja joutuu myös pelaamaan “taivaskivi” nimistä peliä, jossa pitää saada pelilauta täytettyä niin että pelaajalla on enemmän kiviä laudalla kuin vastustajalla. Kun pelaaja voittaa taivaskivi-ottelun, hän saa haastajan parhaimman kiven. Muutamassa kohdassa edeltäjän tapaan tulee myös tykillä ampumista, jossa täytyy ampua vihollisaluksia alas tai tuhota lukuisia isompia esteitä. Pelin tarinatilaa pystyy pelaamaan kaksinpelinä, mutta monipeliä varten pelistä löytyy myös erillinen moninpelitila, jossa voi suorittaa lukuisia kasvokkain käytäviä kaksintaisteluja kuten edeltäjässä.

Erona edelliseen osaan, tässä pelissä on Skylander-hahmojen lisäksi 8 kappaletta jättiläisiä joilla voi murskata koko pelin päävihollisen KAOSin linnakkeita tai vetää erilaisia kielekkeitä lähemmäs. Pelissä tulleiden uusien Skylander-hahmojen lisäksi peliin voi tuoda pelaajahahmoja ja esineitä pelin aikaisemmasta osasta. Kuten edeltäjässä, tässäkin pelissä voi löytää piilotettuna erilaisia hattuja, sielukiviä sekä tarinakääröjä, joissa kerrotaan tietoa episodiin liittyvästä asiasta. Tässä pelissä uusi piilotettu esine on “siipisafiiri”, jolla saa alennusta erikoisvoimien ostamisessa. Pelaaja voi löytää jokaisesta episodista myös onnenpyöriä, joilla voi esimerkiksi lisätä suojaustehoa tai nostaa onnen määrää.