• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Sea of Thieves latauskoodi Xbox One/PC

Sea of Thieves latauskoodi Xbox One/PC

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Sea of Thieves latauskoodi Xbox One konsolille sekä Windows käyttöjärjestelmälle.

Peliä voi pelata kummallakin alustalla samalla käyttäjätilillä, jolla koodi on lunastettu.

Latauskoodi voidaan toimittaa ilmaiseksi sähköpostiin tai postitse.


Sisältö: Latauskoodi

Kunto: Uusi


Jaetun maailman seikkailupeli, jossa elät kuin merirosvo vaaroja ja yllätyksiä tulvillaan olevaa elämää.

Sea of Thieves tarjoaa kattavan merirosvoelämyksen; se on ääriään myöten täynnä purjehtimista ja seikkailua, taistelua ja ryöstelyä, arvoituksia ja aarteenmetsästystä – kaikkea, mitä tarvitset toteuttaaksesi unelmasi merirosvoelämästä. Rooleja ei ole hakattu kiveen, joten saat lähestyä maailmaa ja muita pelaajia juuri siten kuin haluat.

Peli, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti

Sea of Thieves on julkaistiin maaliskuussa vuonna 2018, ja se on saanut ennennäkemätöntä tukea kehittäjiltä. Peli sai viisi suurta sisältölaajennusta ensimmäisen vuoden aikana ja se on jatkanut kasvuaan kuukausittaisilla sisältöpäivityksillä. Jokainen laajennus ja päivitys on ilmaseksi kaikkien pelaajien saatavilla.

Seikkailu odottaa

Ylistetty pelinkehittäjä, Rare, julkaisee uuden jaetun maailman seikkailupelin, joka tarjoaa äärimmäisen merirosvokokemuksen. Sea of Thieves sijoittuu eksoottisten saarien täyttämään rikkaaseen maailmaan, jossa on piilotettuja aarteita ja sekä luonnollisia että yliluonnollisia vaaroja. Siellä on kaikki mitä tarvitset elääksesi kuin merirosvo ja se on täysin erilainen kuin mikään aikaisemmin pelaamistasi peleistä.

Valtava avoin maailma

Tutustu valtavaan avoimeen maailmaan, joka on täynnä koskemattomia saaria, uponneita aluksia ja salaperäisiä esineitä. Ota vastaan tehtäviä, joissa metsästät kadonneita aarteita, etsit kirottuja luurankokapteeneja tai käyt kauppaa arvokkaasta lastia. Mene metsästämään tai kalastamaan tai ota vastaam yksi yli viisikymmenestä sivutehtävästä.

Unohtumattomia tarinoita

Pelaa Tall Talesia kokeaksesi Sea of Thievesin ainutlaatuisen tarinavetoisen kampanjan. Yksitoista pelattavissa olevaa tarinaa, ja kaksi eeppistä juonta, joiden kiehtovat ja elokuvamaiset tehtävät tarjoavat noin 30 tuntia äärimmäistä merirosvofantasiaa.

Intensiivistä toimintaa

Käy hurjia taisteluita alusten välillä muita pelaajia tai pelottavia, elävien kuolleiden aluksia vastaan. Ryöstä luurankolinnoituksia sanoinkuvaamattomien aarteiden toivossa. Taistele pelottavia syvyyksien olentoja vastaan. Taistele luurankoherroja vastaan. Tai testaa miehistöäsi muita merirosvoja vastaan Areenalla, Sea of Thievesin erillisessä kilpailupelitilassa.

Täysin uudenlainen moninpeli

Pelasitpa yhdessä ystäviesi kanssa, etsit vastuksia kootaksesi miehistön tai ryhdyt yksinäiseksi merirosvoksi, sinulla utlee olemaan hauskoja, ikimuistoisia kohtaamisia maailmassa, joka on täynnä muita pelaajia. Kaikki ovat tervetulleita merirosvoparatiisiimme.

Nouse legendaksi

Pyrkiessäsi merirosvolegendaksi, kerää ryöstösaalista, rakenna mainettasi ja esittele ainutlaatuisys henkilökohtaista tyyliäsi kovalla työllä ansaitsemillasi palkinnoilla. Seikkailija. Kurkunleikkaaja. Tutkimusmatkailija. Millainen sinun legendastasi tulee?