• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Sackboy: A Big Adventure PS4

Sackboy: A Big Adventure PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Sackboy: A Big Adventure PlayStation 4 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.

Pelikieli mm. suomi.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Ikoninen PlayStation®-sankari Sackboy purskahtaa takaisin henkeäsalpaavaan toimintaan valtavassa, hauskassa ja kiihkeässä monen pelaajan 3D-tasohyppelyseikkailussa – aivan uudenlaisella särmikkäällä säkkeydellä!

Tapahtumien taustalla on tämä: Viheliäinen Vex (lähes myyttinen kaaoksesta ja pelosta kehkeytynyt olio, ei sen vähempää) kaappaa Sackboyn ystävät ja pakottaa heidät rakentamaan Vexin Mullinmallintajan. Tämä mitä tappavin kuolemankone muuttaa Käsityömaailman huikeasta puhtaan mielikuvituksen ja viattomien unien maailmasta... rankaksi, autioksi painajaisten kuvatukseksi.

Voi mokomaa! Mutta legendat kertovat muinaisen Neuleritarien, Käsityömaailman tarunomaisten suojelijoiden järjestön uumeniin kätketystä profetiasta. Sillä vain rohkeat, pelottomat, huomaavaiset ja, niin, urheat voivat pelastaa päivän vaaraintäyteisessä kilvassa aikaa vastaan, joka on lähes liian dramaattinen sanoin kuvattavaksi. Niin kovin vaaraintäyteisessä. Lähde matkaan yksin tai urheimpien ystäviesi kera seikkailujen myllerrykseen vuorista lumisimmille, viidakoista vehreimpiin, vedenalaisista valtakunnista märimpiin sekä... höö... avaruussiirtokunnista avarimpiin. Kukista Vex. Pelasta säkkikansa. Pelasta päivä. On tullut aika täyttää kohtalosi, Sackboy. Villaisesta ihmelapsesta ja säkkikangassankarista... nouse, Neuleritarimme.