• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Rogue Galaxy PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Rogue Galaxy PlayStation 2 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Astu seikkailuun avaruuspiraattien kanssa

Nuorii Jaster Rogue unelmoi seikkailuista ja tutkimusmatkoista kaukana galaksin tuolla puolen. Jaster päätyy sattumalta tähtienvälisen piraattipaatin kyytiin, kun häntä luullaan epähuomiossa legendaariseksi palkkionmetsästäjä Desert Clawksi. Näin käynnistyy hurja piraattimatka, joka kuljettaa pelaajan läpi galaksin aarteenetsinnän ja seikkailujen tahdittamana.

MIEKKAA JA MAGIAA

Pelin kulku muistuttaa Square Enixin Kingdom Hearts-peliä tai Final Fantasy-sarjaa. Pääset taistelemaan vihollisia vastaan, etenemään tasolta toiselle,hankkimaan uusia kykyjä ja loitsuja sekä yksinkertaisesti kiitämään galaksin poikki hiukset hulmuten. Galaksi koostuu kuudesta eri maailmasta, joista jokaisessa on oma ilmastonsa, vihollisensa ja kinkkiset pulmansa ratkaistaviksi.

Taistelut ovat reaaliaikaisia, joskin pelaajalla on käytössään tietty määrä toimintapisteitä, jotka kuluvat miekan heilautuksista, taikajuoman käytöstä tai loitsujen heittämisestä. Toimintapisteet palautuvat levon myötä, mutta vihollisen hyökkäyksen torjuminen palauttaa pisteet saman tien.

Taistelun aikana voi siirtyä lennosta ohjaamaan ryhmän toista hahmoa, käyttää ensisijaisia lähitaisteluaseita tai toissijaisia pidemmän kantaman aseita sekä hyödyntää erikoiskykyjä, joiden vaikutus ulottuu koko porukkaan. Kamppailun kruunaa Burning Strikes -järjestelmä, jonka kuvakepohjaisilla combo-iskuilla pääset vahingoittamaan vihollisiasi huikeilla hyökkäyksillä. Monipuolisen taistelujärjestelmän ansiosta pelaajalla on käytössään mittava arsenaali keinoja kukistaa tähtienväliset vihulaiset.

YLLÄTTÄVIÄ KYKYJÄ

Mahtava esineiden ja ominaisuuksien luomisjärjestelmä tekee pelin jännittäväksi. Aina kun ostat jotain kaupasta, kukistat vihollisia tai pääset kurkistamaan aarrearkkuihin, saat esineitä hedelmistä jalokiviin ja hikisiin sukkiin. Revelation Flow-ominaisuuden avulla hahmo vo iluoda uusia kykyjä yhdistelemällä esineitä.

Esimerkiksi pullo Pirate Grogia yhdistettynä Hellpot Flameen vapauttaa käyttöön Drunken Burstin, romminhuuruisen merirosvoiskun, joka kohottaa koko porukan hyökkäysvoimaa. Mahtavan järjestelmän ansiosta esineiden kerääminen kannattaa ja opit aina uusia taistelukonsteja.

Peli on graafisesti häikäisevä, yksi kaikkien aikojen näyttävimmistä roolipeleistä. Cel-shading-grafiikan ansiosta hahmot ovat suurikokoisia, persoonallisia ja kertakaikkisen upeita. Kun tähän soppaan lisätään vielä mahtavat tuli- ja hiukkastehosteet, mahtipontinen äänimaailma ja huippuluokan ääninäyttely, voi todeta, että Rogue Galaxy on mahtavan maistuva kokonaisuus.

Hahmojen suunnittelussa on onnistuttu todella hienosti, ja mukana on koko joukko outoja ja omituisia heppuja: muun muassa lyhyenläntä, raketinheitintä kantava skotti, korni robotti Steve ja sarkastinen, puhuva kissa.

Pelin huumori ja vangitseva tarina pitävät otteessaan aina vihoviimeiseen seikkailuun saakka. Rogue Galaxya voisi kehua vaikka kuinka kauan, mutta loppujen lopuksi parasta on kokeilla itse ja nähdä, miten hauskaa pelaaminen voi olla. Mitä siis enää odotat?