• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Rocket League Collector's Edition PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Rocket League PlayStation 4 konsolille. Pohjoismaiden Collector's Edition julkaisu.

Sisältää DLC-latauskoodin sekä taidekortin.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, DLC-latauskoodi, taidekortti

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Vauhdikasta autourheilun ja jalkapallon sekoitusta hauskana moninpelinä

Suosiota ja hyviä arvosteluita lehdistössä kerännyt Rocket League on ainutlaatuinen yhdistelmä pallopelejä ja autourheilua. Rocket League onkin vallankumouksellinen tapaus lajissaan, sillä pelissä yhdistyvät kaahailun tuoma vauhdin hurma sekä jalkapallomainen pelattavuus toisiinsa. Ja mikäpä olisi lopulta mukavampi tapa nauttia hallitusta kaaoksesta kuin peltien kolistelu erilaisilla menopeleillä pyrkimyksenä tehdä siinä sivussa maaleja?

Rakettivetoiset nelipyöräiset taisteluautot edustavat tulevaisuuden urheilua ennennäkemättömällä tavalla. Pelissä olevat autot yrittävät tehdä maaleja ihmispelaajien lailla, mutta autojen kolarointimahdollisuuksien, rakettitoimintojen ja muiden hauskojen lisäominaisuuksien ansiosta touhu on moninkertaisesti hauskempaa ja villimpää kuin perinteisissä pallo- ja kiekkolajeissa.

Pelissä on satoja erilaisia räätälöintivaihtoehtoja jokaiselle autolle sekä lukematon määrä erilaista yhdistelmää, joista koota oma ajokkinsa. Rocket Leaguen erilaiset kenttävaihtoehdot puolestaan pitävät huolen vaihtelusta ja takaavat, ettei samaa kenttää tarvitse tahkota pelistä toiseen. Rocket Leagueta voi pelata samalla koneella jopa neljän pelaajan kesken ja netissä peräti kahdeksan pelaajan otteluissa.

Lisäksi erilaisia pelimuotoja on useita erilaisia aina tasapainotetuista otteluista epäreiluihin asetelmiin - kuten vaikkapa yksi vastaan neljä -peleihin. Rocket League tarjoaakin vallatonta hauskanpitoa niin yksin kuin porukassakin.

Collector´s Edition sisältää peruspelin lisäksi kolme laajennusosaa, jotka ovat “Supersonic Fury”, “Revenge of the Battle-Cars” ja “Chaos Run”. Lisäksi mukana on neljä uutta ajoneuvoa, eksklusiivinen taiteellinen maalaus autoon sekä muuta lisäsisältöä. PS4-versiossa on mukana yksinoikeudella Twisted Metal Battle Sweeth Tooth -auto.