• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Persona 4 Arena Ultimax PS3

Varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Persona 4 Arena Ultimax PlayStation 3 konsolille. 


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Persona 4 Arena Ultimax, ilmestyi Japanissa nimellä Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold on taistelupelin Persona 4 Arena jatko-osa. Peli sijoittuu muutaman päivän edeltäjänsä tapahtumien jälkeen ja sisältää uusia pelattavia hahmoa. Peli ilmestyi syksyllä 2013 kolikkopelinä ja vuonna 2014 myös konsoleille.

Vaikka edellisen pelin tarinatilassa oli kullekin pelattavalle hahmolle oma kampanja, tässä pelissä on vain kaksi tarinatilaa, joista toinen esitetään Persona 3:n hahmojen tai toinen Persona 4:n hahmojen näkökulmasta. Lisäksi pelissä on myös todellinen lopetus, joka on avattavissa molempien kampanjoiden suorittamisella.

Pelissä ovat mukana kaikki edellisen pelin hahmot, mutta heidän kykynsä ovat tasapainotettu uudelleen. Pelissä esiintyy myös uusia pelattavia hahmoja: edellisessä pelissä pelkkänä kommentaattorina ollut Rise Kujikawa, Persona 3:sta tutut Yukari Takeba, Junpei Iori, Ken Amada (yhteistyössä Koromarun kanssa) sekä ennen näkemätön hahmo nimeltä Sho Minazuki kahtena eri versiona ("Sho", jolla ei ole persoonaa sekä "Minazuki", jolla on persoona). Rise ja Ken ovat kuitenkin pelattavia vain konsoliversiossa. Pelissä esiintyvät myös kunkin hahmon (lukuun ottamatta Elizabethiä, Varjo-Labrystä, Sho Minazukia ja ladattavien lisäsisältöjen hahmoja) varjominät. Persona 4:n antagonisti Tohru Adachi, Igorin assistentti Margaret sekä Persona 4: Goldenissa esiintyvä Marie tulivat konsoliversioon pelattaviksi hahmoiksi myöhemmin ladattavan lisäsisällön kautta.