• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Nintendo 64 Transfer Pak N64

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Alkuperäinen Transfer Pak Nintendo 64 konsolille.

Transfer Pak liitetään ohjaimeen ja se mahdollistaa tiettyjen pelien tietojen siirtämisen Game Boy ja Nintendo 64 konsolien välillä.


Sisältö: Transfer Pak lisäosa

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL

Valmistaja: Nintendo


Transfer Pak on lisälaite Nintendo 64 -pelikonsolille, jonka avulla voi siirtää tietoa Game Boyn tai Game Boy Colorin pelikasettien ja Nintendo 64:n pelien välillä. Transfer Pak kytketään Nintendo 64:n peliohjaimen liitinporttiin. Transfer Pakissa on aukko, johon voi työntää Game Boy -kasetin. Laitetta pidetään GameCuben Game Boy Advance cablen edeltäjänä.

Game Boyn pelejä ei ole mahdollista pelata Nintendo 64:llä Transfer Pakia käyttämällä, kuten Super Game Boylla pystyy pelaamaan Super Nintendolla. Ainoastaan Pokémon Stadium ja Pokémon Stadium 2 tarjosivat mahdollisuuden pelata mustavalkoisen Game Boyn kanssa yhteensopivia Pokémon-pelejä. Transfer Pak julkaistiinkin aluksi Pokémon Stadiumin kylkiäisenä, että pelaajat vosivat siirtää Game Boy -version Pokémoninsa Stadiumilla käytettäviksi.

Alun perin suunniteltiin, että Game Boy Colorin Perfect Dark -pelissä voisi ottaa ensiksi kuvan omista kasvoista Game Boy Cameralla ja siirtää sitten kasvot Nintendo 64 -version hahmoille. Tämä ominaisuus poistettiin. Sen sijaan, kun yhdistetään Game Boyn Perfect Dark Transfer Pakin avulla Nintendo 64:n Perfect Darkin kanssa, käytettäväksi tulee useita lisäbonuksia, muun muassa kaikki pelin aseet.